ENGELLİ ÖĞRENCİ ŞÖHRET’İN UMRE HAYALİ GERÇEK OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2018 - 01:17, Güncelleme: 19.03.2018 - 01:17
 

ENGELLİ ÖĞRENCİ ŞÖHRET’İN UMRE HAYALİ GERÇEK OLDU

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ziyareti esnasında, kendisinden umreye gitme isteğinde bulunan engelli öğrenci Şöhret’in büyük hayali gerçek oldu.

“Başkanım beni umreye gönderebilir misiniz?” diyerek istekte bulunan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencisi Şöhret Can’ın bu talebini kırmayan Başkan Tutal, orada kendisine söz vermişti. Okul öğretmeninin “Senin umre isteğin kabul edildi” müjdesine çok sevinen Şöhret, 8 yaşından beri rüyasında gördüğü, gitmek için can attığı mübarek beldelere yolculuk yapmak için hazırlanıyor. Yavrularının yıllardır gitmek istediği Umre ziyaretinin Başkan Tutal’ın vasıtasıyla gerçekleşmesine memnun kalan anne Şerife Can ve baba Kerim Can: “Yavrumuz küçük yaştan beri Kabe’yi görmek istiyordu. Hatta öyle çok istiyordu ki rüyalarına giriyordu. Canımız, her şeyimiz Şöhret’in bu isteğinin kabul olmasına, biz de onun kadar sevindik” diyerek Başkan’a bu büyük jestinden dolayı teşekkür ettiler. Umre heyecanı yaşayan Şöhret ise duygularını şöyle ifade etti: “Şu anda çok mutluyum. Başkanıma ne kadar teşekkür etsem az. En büyük hayalimi gerçekleştirdi. Bir de askerleri çok seviyorum. Allah onların yardımcısı olsun” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ziyareti esnasında, kendisinden umreye gitme isteğinde bulunan engelli öğrenci Şöhret’in büyük hayali gerçek oldu.

“Başkanım beni umreye gönderebilir misiniz?” diyerek istekte bulunan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencisi Şöhret Can’ın bu talebini kırmayan Başkan Tutal, orada kendisine söz vermişti.

Okul öğretmeninin “Senin umre isteğin kabul edildi” müjdesine çok sevinen Şöhret, 8 yaşından beri rüyasında gördüğü, gitmek için can attığı mübarek beldelere yolculuk yapmak için hazırlanıyor.

Yavrularının yıllardır gitmek istediği Umre ziyaretinin Başkan Tutal’ın vasıtasıyla gerçekleşmesine memnun kalan anne Şerife Can ve baba Kerim Can: “Yavrumuz küçük yaştan beri Kabe’yi görmek istiyordu. Hatta öyle çok istiyordu ki rüyalarına giriyordu. Canımız, her şeyimiz Şöhret’in bu isteğinin kabul olmasına, biz de onun kadar sevindik” diyerek Başkan’a bu büyük jestinden dolayı teşekkür ettiler.

Umre heyecanı yaşayan Şöhret ise duygularını şöyle ifade etti: “Şu anda çok mutluyum. Başkanıma ne kadar teşekkür etsem az. En büyük hayalimi gerçekleştirdi. Bir de askerleri çok seviyorum. Allah onların yardımcısı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.