Engelli öğrencilerden marul hasadı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.06.2023 - 23:08, Güncelleme: 08.06.2023 - 23:08
 

Engelli öğrencilerden marul hasadı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu bahçesine sera kuruldu. Engelli öğrencilerin bu serada ürettiği marulların hasadı yapıldı.

  Konya'ya bağlı Seydişehir İlçesi'nde Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okulun müdürü Cafer Akın, engelli öğrencilerle marul topladı. Bu çalışmaları önemsediklerini vurgulayan Kaymakam Pişkin: Okulumuzda bulunan serada yetiştirilen marulların hasadını, özel çocuklarımızla birlikte yaptık. Okullarında aldıkları teorik bilgiyi uygulamaya döken öğrenciler, yıl içerisinde çeşitli ürünler yetiştirerek hem okul hem de ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. Başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ediyorum. Engelli öğrencilerin bu tür faaliyetlerle sosyalleşiyor." şeklinde konuştu.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu bahçesine sera kuruldu. Engelli öğrencilerin bu serada ürettiği marulların hasadı yapıldı.

 

Konya'ya bağlı Seydişehir İlçesi'nde Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okulun müdürü Cafer Akın, engelli öğrencilerle marul topladı.

Bu çalışmaları önemsediklerini vurgulayan Kaymakam Pişkin: Okulumuzda bulunan serada yetiştirilen marulların hasadını, özel çocuklarımızla birlikte yaptık. Okullarında aldıkları teorik bilgiyi uygulamaya döken öğrenciler, yıl içerisinde çeşitli ürünler yetiştirerek hem okul hem de ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. Başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ediyorum. Engelli öğrencilerin bu tür faaliyetlerle sosyalleşiyor." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.