ENGELLİ SERAP İKİNCİ KEZ YETİM DÜŞTÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2020 - 10:06, Güncelleme: 02.10.2020 - 10:06
 

ENGELLİ SERAP İKİNCİ KEZ YETİM DÜŞTÜ

Zihinsel engelli Serap Polat (49) 27 yıldır bakımını üstlenen manevi babası Hüsamettin Değer’i(73) kaybetti.

Covid19 teşhisi ile 45 günden bu yana konya Medicana hastanesinde tedavi gören Hüsamettin Değer covid19’u yendi ama organ yetmezliğine yenik düştü. 5 çocuk babası Hüsamettin Değer ve eşi Hayriye Değer (71), komşularının doğuştan zihinsel engelli kızları Serap Polat'a (49), sahip çıkıp 27 yıldır anne-babalık yapıyordu.   Hüsamettin Değer ve Hayri Değer çiftinin komşusu olan 2 çocuk annesi Adile Polat, 1987 yılında vefat etmiş ve Adile Polat'ın vefatının ardından zihinsel engelli kızı Serap Polat, babası Mustafa Ertan Polat ile yaşamaya başlamıştı.   Baba kızına bakmakta zorlanınca, Değer çifti, devreye girmiş Çift, 1993 yılında Mustafa Ertan Polat'ın rızasıyla Serap Polat'a kendi evlerinde bakmaya başladı. Babası 2009 yılında ölen Serap Polat'ı kendi çocuklarından ayırt etmeyen Hüsamettin Değer’in vefatı Engelli Serap’a ikinci kez yetim yaptı.  Hüsamettin Değer’e Allahtan rahmet Serap’a manevi annesi Hayriye hanıma ve yakınlarına gazetemiz adına metanet diliyoruz.   
Zihinsel engelli Serap Polat (49) 27 yıldır bakımını üstlenen manevi babası Hüsamettin Değer’i(73) kaybetti.

Covid19 teşhisi ile 45 günden bu yana konya Medicana hastanesinde tedavi gören Hüsamettin Değer covid19’u yendi ama organ yetmezliğine yenik düştü.

5 çocuk babası Hüsamettin Değer ve eşi Hayriye Değer (71), komşularının doğuştan zihinsel engelli kızları Serap Polat'a (49), sahip çıkıp 27 yıldır anne-babalık yapıyordu.

 

Hüsamettin Değer ve Hayri Değer çiftinin komşusu olan 2 çocuk annesi Adile Polat, 1987 yılında vefat etmiş ve Adile Polat'ın vefatının ardından zihinsel engelli kızı Serap Polat, babası Mustafa Ertan Polat ile yaşamaya başlamıştı.  

Baba kızına bakmakta zorlanınca, Değer çifti, devreye girmiş Çift, 1993 yılında Mustafa Ertan Polat'ın rızasıyla Serap Polat'a kendi evlerinde bakmaya başladı. Babası 2009 yılında ölen Serap Polat'ı kendi çocuklarından ayırt etmeyen Hüsamettin Değer’in vefatı Engelli Serap’a ikinci kez yetim yaptı. 

Hüsamettin Değer’e Allahtan rahmet Serap’a manevi annesi Hayriye hanıma ve yakınlarına gazetemiz adına metanet diliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.