ENGELLİ VATANDAŞA BAŞKAN ENGELİ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2016 - 02:22, Güncelleme: 10.05.2016 - 02:22
 

ENGELLİ VATANDAŞA BAŞKAN ENGELİ?

Ahırlı ilçesi, Kuruçay mahallesinde oturan engelli Mehmet Ölmez aylardır evinin önündeki yolun yapılmasını bekliyor.

Evlerinin önündeki yolun araçların geçemeyeceği kadar dar olduğundan yol genişlemesi için belediyeye gerekli müracaatlar da bulunmasına rağmen yolu yapılmayan Mehmet Ölmez çareyi Bimer’e şikâyet etmekte bulmuş. Bimer’in onaylamasına rağmen Ahırlı belediye başkanı tarafından yolun yapılmasına beklerken başkan İsa Akgül, Bimer’e şikâyet ettiği için talebi olan yolu yapmayacağını söylemesi engelli Mehmet Ölmez’i hayal kırıklığına uğrattı. Bu duruma tepki gösteren şizofren hastası ve engelli olan Mehmet Ölmez, şuan gerçekten mağdur durumdayım. Ben bu yolu kendi şahsım adına istemiyorum. Köy halkı adına talebim oldu. Yol çok dar olduğu için ambulans dahi giremiyor. Odun ve kömürümüzü 500-600 metreden taşımak zorunda kalıyoruz. Allah korusun bir rahatsızlığım olsa ne ambulans girebilir, ne jandarma, ne itfaiye hiçbir şekilde araç giremez. Benim amacım sadece mağduriyetimin giderilmesi.” dedi.
Ahırlı ilçesi, Kuruçay mahallesinde oturan engelli Mehmet Ölmez aylardır evinin önündeki yolun yapılmasını bekliyor.

Evlerinin önündeki yolun araçların geçemeyeceği kadar dar olduğundan yol genişlemesi için belediyeye gerekli müracaatlar da bulunmasına rağmen yolu yapılmayan Mehmet Ölmez çareyi Bimer’e şikâyet etmekte bulmuş.

Bimer’in onaylamasına rağmen Ahırlı belediye başkanı tarafından yolun yapılmasına beklerken başkan İsa Akgül, Bimer’e şikâyet ettiği için talebi olan yolu yapmayacağını söylemesi engelli Mehmet Ölmez’i hayal kırıklığına uğrattı.

Bu duruma tepki gösteren şizofren hastası ve engelli olan Mehmet Ölmez, şuan gerçekten mağdur durumdayım. Ben bu yolu kendi şahsım adına istemiyorum. Köy halkı adına talebim oldu. Yol çok dar olduğu için ambulans dahi giremiyor. Odun ve kömürümüzü 500-600 metreden taşımak zorunda kalıyoruz. Allah korusun bir rahatsızlığım olsa ne ambulans girebilir, ne jandarma, ne itfaiye hiçbir şekilde araç giremez. Benim amacım sadece mağduriyetimin giderilmesi.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.