ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİK İLE KUTLANDI.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.12.2022 - 13:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 13:42
 

ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİK İLE KUTLANDI.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Özel Eğitim İş Uygulama Okulunda hazırlanan programla kutlandı.

  Şaban Cengiz  Kültür Merkezinde Özel eğitim uygulama okulu tarafından hazırlanan proğrama  Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal  İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Yahya Koca  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  İlçe Müftüsü Adem Bebek,siyasi parti Başkanları, sivil toplum örgütleri  temsilcileri, öğrenci velileri ve eğitim gören öğrenciler katıldı. Özel eğitim uygulama Tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için okulun öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları halk müziği, dans, çeşitli gösteriler şiirler okunması izleyiciler tarafından beğenildi. Kaymakam Pişkin program sonrası konuşmasında; "Programın düzenlenmesinde emeği olan okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Özel Eğitim İş Uygulama Okulunda hazırlanan programla kutlandı.

 

Şaban Cengiz  Kültür Merkezinde Özel eğitim uygulama okulu tarafından hazırlanan proğrama  Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal  İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Yahya Koca  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  İlçe Müftüsü Adem Bebek,siyasi parti Başkanları, sivil toplum örgütleri  temsilcileri, öğrenci velileri ve eğitim gören öğrenciler katıldı.

Özel eğitim uygulama Tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için okulun öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları halk müziği, dans, çeşitli gösteriler şiirler okunması izleyiciler tarafından beğenildi.

Kaymakam Pişkin program sonrası konuşmasında; "Programın düzenlenmesinde emeği olan okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.