ENGELLİLER HAFTASI İLÇEMİZDE BİR BAŞKA KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 03:36, Güncelleme: 03.12.2016 - 03:36
 

ENGELLİLER HAFTASI İLÇEMİZDE BİR BAŞKA KUTLANDI

İlçemizde 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor.

Dünya engelliler günü kutlamaları belediye önündeki programla başladı. Burada ki programa Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, belediye başkanı Mehmet Tutal, Ümit Çocukları derneği başkanı Münevver Yalçınkaya, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, CHP ilçe başkanı Yunus Uysal, Ticaret ve Sanayi odası başkanı Cemal Küçük, diğer STK örgüt başkanları ve vatandaşlar katıldı. Ümit Çocukları Derneğinde ki etkinliklerde ise mutlu olsunlar diye engelli kızlar gelin oldu, günün anısına pasta keserek misafirlere ikram ettiler. Günün anlam ve önemini belirten protokol konuşmalarından sonra engelli araç şarj istasyonunun açılışı yapıldı. Belediye başkanı Tutal, engelli kardeşimiz Muhammed Uzun’dan bize böyle bir istek geldi. engellilerimizin işini kolaylaştırmak için bizde bu şarj makinesini engellilerin hizmetine sunduk.” Dedi. Engellileri hem hatırlama hem de beraber yaşamak için burada olduklarını söyleyen başkan Tutal, engellilerin gününü kutlayarak yaşamlarında kolaylıklar diledi. Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ise, engelliler için bir gün değil her gün onların gününün olduğunu belirterek, onların yaşamlarında kolaylık için her şeyi yapmamız gerekir.” Dedi. Yakın zamanda ilçede ayrılacağını söyleyen Kaymakam Özyiğit, Seydişehir gittikçe güzelleşiyor, medeni bir şehir oluyor. İl kariyerinde gelişmiş bir şehir gibi çoğu illerde engelli yürüyüş yolu bile yokken ilçemizde engellilere gösterilen bu duyarlılık bizleri de memnun ediyor. Artık bundan böyle aziz ulu milletimize burada olduğu gibi gittiğimiz yerde de hizmet etmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu. Engelliler günü etkinlikleri daha sonra Ümit Çocukları Derneğinde devam etti. Burada engelli kızlara mutlu olsunlar diye giydirilen gelinliklerle 3 Aralık Dünya Engelliler günü pastası kesildi. Kesilen pastalardan misafirlere ikram edildi. Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, gelinlik giymiş bu engelli kızlarla yakından ilgilenerek bol bol hatıra fotoğrafı çekilmeleri renkli görüntülere sahne oldu.
İlçemizde 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor.

Dünya engelliler günü kutlamaları belediye önündeki programla başladı. Burada ki programa Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, belediye başkanı Mehmet Tutal, Ümit Çocukları derneği başkanı Münevver Yalçınkaya, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, CHP ilçe başkanı Yunus Uysal, Ticaret ve Sanayi odası başkanı Cemal Küçük, diğer STK örgüt başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Ümit Çocukları Derneğinde ki etkinliklerde ise mutlu olsunlar diye engelli kızlar gelin oldu, günün anısına pasta keserek misafirlere ikram ettiler.

Günün anlam ve önemini belirten protokol konuşmalarından sonra engelli araç şarj istasyonunun açılışı yapıldı.

Belediye başkanı Tutal, engelli kardeşimiz Muhammed Uzun’dan bize böyle bir istek geldi. engellilerimizin işini kolaylaştırmak için bizde bu şarj makinesini engellilerin hizmetine sunduk.” Dedi.

Engellileri hem hatırlama hem de beraber yaşamak için burada olduklarını söyleyen başkan Tutal, engellilerin gününü kutlayarak yaşamlarında kolaylıklar diledi.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ise, engelliler için bir gün değil her gün onların gününün olduğunu belirterek, onların yaşamlarında kolaylık için her şeyi yapmamız gerekir.” Dedi.

Yakın zamanda ilçede ayrılacağını söyleyen Kaymakam Özyiğit, Seydişehir gittikçe güzelleşiyor, medeni bir şehir oluyor. İl kariyerinde gelişmiş bir şehir gibi çoğu illerde engelli yürüyüş yolu bile yokken ilçemizde engellilere gösterilen bu duyarlılık bizleri de memnun ediyor. Artık bundan böyle aziz ulu milletimize burada olduğu gibi gittiğimiz yerde de hizmet etmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Engelliler günü etkinlikleri daha sonra Ümit Çocukları Derneğinde devam etti. Burada engelli kızlara mutlu olsunlar diye giydirilen gelinliklerle 3 Aralık Dünya Engelliler günü pastası kesildi.

Kesilen pastalardan misafirlere ikram edildi.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, gelinlik giymiş bu engelli kızlarla yakından ilgilenerek bol bol hatıra fotoğrafı çekilmeleri renkli görüntülere sahne oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.