ENGELLİLER YARARINA KERMES

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2016 - 02:09, Güncelleme: 12.05.2016 - 02:09
 

ENGELLİLER YARARINA KERMES

Engelliler haftası etkinlikleri çerçevesinde kermes açıldı.

Ümit Çocukları Derneği ve TOKİ Engelliler Okulunun ortaklaşa düzenlemiş olduğu kermes Hükümet Konağı önünde Kaymakam Regaip Ahmet Öztiğit, belediye başkanı Mehmet Tutal, ilçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar ve vatandaşların yoğun katılımıyla açılışı yapıldı. Kermesin açılışından önce TOKİ Engelli Okulu öğrencilerinin semazen ve folklor gösterileri büyük bir alkış aldı. Gelir kazancının engelliler için harcanacağı kermeste su böreği, pasta ve tatlı çeşitleri,  yiyecekler ve içecekler vatandaşların beğenisine sunuldu.
Engelliler haftası etkinlikleri çerçevesinde kermes açıldı.

Ümit Çocukları Derneği ve TOKİ Engelliler Okulunun ortaklaşa düzenlemiş olduğu kermes Hükümet Konağı önünde Kaymakam Regaip Ahmet Öztiğit, belediye başkanı Mehmet Tutal, ilçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar ve vatandaşların yoğun katılımıyla açılışı yapıldı.

Kermesin açılışından önce TOKİ Engelli Okulu öğrencilerinin semazen ve folklor gösterileri büyük bir alkış aldı.

Gelir kazancının engelliler için harcanacağı kermeste su böreği, pasta ve tatlı çeşitleri,  yiyecekler ve içecekler vatandaşların beğenisine sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.