Erdoğan'dan müjde "Alacabelde önümüzdeki ay ışığı göreceğiz" (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.11.2022 - 21:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 22:09
 

Erdoğan'dan müjde "Alacabelde önümüzdeki ay ışığı göreceğiz" (videolu)

Mevlana Meydanı’nda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Konya’ya bugüne kadar yapılan yatırımın miktarını açıkladı. Erdoğan 20 yıl içerisinde Konya’ya 80 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde, 10 gün önce görevlinin bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olduğu olaya tepki gösterdi. Erdoğan, Konya'da Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde, 10 gün önce görevlinin bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olduğu olayla ilgili , "Hayvanlara zulmetme hakkına kim, nerede olursa olsun sahip değildir. Hayvanların korunmasıyla ilgili en ileri yasal düzenlemeleri uygulamaları hayata geçirmiş bir yönetim olarak, başka aksi bir davranışa rıza gösteremeyiz. Bu konunun da yakın takipçisi olacağımızdan, tüm Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerim, milletvekili arkadaşlarım kimse bundan şüphe etmesin." dedi. Konya’daki toplu açılış töreninden Alacabel tünelinde önümüzdeki ay ışığı göreceğiz diyen Erdoğan Konyada 18 milyar 466 milyon tl eserlerin açılışını gerçekleştirdi. Açılış öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Konya’da yapılan yatırımları anlattı.
Mevlana Meydanı’nda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Konya’ya bugüne kadar yapılan yatırımın miktarını açıkladı. Erdoğan 20 yıl içerisinde Konya’ya 80 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde, 10 gün önce görevlinin bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olduğu olaya tepki gösterdi.

Erdoğan, Konya'da Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde, 10 gün önce görevlinin bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olduğu olayla ilgili , "Hayvanlara zulmetme hakkına kim, nerede olursa olsun sahip değildir. Hayvanların korunmasıyla ilgili en ileri yasal düzenlemeleri uygulamaları hayata geçirmiş bir yönetim olarak, başka aksi bir davranışa rıza gösteremeyiz. Bu konunun da yakın takipçisi olacağımızdan, tüm Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerim, milletvekili arkadaşlarım kimse bundan şüphe etmesin." dedi.

Konya’daki toplu açılış töreninden Alacabel tünelinde önümüzdeki ay ışığı göreceğiz diyen Erdoğan Konyada 18 milyar 466 milyon tl eserlerin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Konya’da yapılan yatırımları anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.