Ersay Dünya Starı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2021 - 12:32, Güncelleme: 03.05.2021 - 12:32
 

Ersay Dünya Starı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Sevilen Müzik Programı İbo Show’un konuğu olan Ersay Üner kendi bestesi olan bir birinden güzel şarkıları ile seyircileri mest etti.

Uzun yıllardır ünlü şarkıcıların bestesini yapan ve yaptığı bestelerle adından söz ettiren Ersay Üner  pek televizyonda görünmüyordu. Çıktığı Show Programında , program sunucusu ünlü müzisyen İbrahim Tatlıses’den büyük övgü alan Ersay Üner  doğup büyüdüğü yer Seydişehir’den bahsetmesi dikkatleri çekti. Kendisi gibi müzisyen olan Belediyeden emekli memur  Güngör Güner’in oğlu olan Ersay Üner ‘in imza attığı şarkılar arasında; "Afedersin", "Bebek", "Herkes hak ettiği gibi yaşıyor", "Mucize", "Tatil", "Unuttum"; Nâlân'ın "Gücüm Yetmez", Ebru Gündeş'in "Söyleyin", "Kızıl Mavi"; Ziynet Sali'nin "Hava Hoş"; Sibel Tüzün'ün "Yaz Aşkı"; bulunmaktadır.Albümleri • Nokta (2019) Single'ları• "Yürüdüm" (2015), "Tatlım Tatlım (Orijinal Film Müziği)" (2017), "Tatlım Tatlım (Bayraşa Remix)" (2017), "İki Aşık" (2017), "Seni Soruyorlar" (2021) bulunuyor. Her fırsatta gururla Seydişehirli olduğunu söyleyen Ersay Üner’e sanat hayatında Seydişehir Toroslar Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.
Sevilen Müzik Programı İbo Show’un konuğu olan Ersay Üner kendi bestesi olan bir birinden güzel şarkıları ile seyircileri mest etti.

Uzun yıllardır ünlü şarkıcıların bestesini yapan ve yaptığı bestelerle adından söz ettiren Ersay Üner  pek televizyonda görünmüyordu.

Çıktığı Show Programında , program sunucusu ünlü müzisyen İbrahim Tatlıses’den büyük övgü alan Ersay Üner  doğup büyüdüğü yer Seydişehir’den bahsetmesi dikkatleri çekti.

Kendisi gibi müzisyen olan Belediyeden emekli memur  Güngör Güner’in oğlu olan Ersay Üner ‘in imza attığı şarkılar arasında; "Afedersin", "Bebek", "Herkes hak ettiği gibi yaşıyor", "Mucize", "Tatil", "Unuttum"; Nâlân'ın "Gücüm Yetmez", Ebru Gündeş'in "Söyleyin", "Kızıl Mavi"; Ziynet Sali'nin "Hava Hoş"; Sibel Tüzün'ün "Yaz Aşkı"; bulunmaktadır.Albümleri • Nokta (2019) Single'ları• "Yürüdüm" (2015), "Tatlım Tatlım (Orijinal Film Müziği)" (2017), "Tatlım Tatlım (Bayraşa Remix)" (2017), "İki Aşık" (2017), "Seni Soruyorlar" (2021) bulunuyor.

Her fırsatta gururla Seydişehirli olduğunu söyleyen Ersay Üner’e sanat hayatında Seydişehir Toroslar Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.