Ersoy’un Hayatı Anma Törenine Katılanları Duygulandırdı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2019 - 12:04, Güncelleme: 12.03.2019 - 12:04
 

Ersoy’un Hayatı Anma Törenine Katılanları Duygulandırdı

İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 98. Yıl dönümü Leman-Kadir Parıltı Kız Meslek Lisesi tarafından Belediye Düğün Salonunda anıldı.

12 Mart İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma töreninde Seydişehir protokolünün yanı sıra Belediye Başkanı adayları, ilçe başkanları ve okul öğrencileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra okul müdürü Seyit Ali Koç’un açılış konuşması ile başlayan anma töreninde Mehmet Akif Ersoy’un hayat hikâyesinden kesitlerin verildiği sinevizyon gösterisinde; Ersoy’un giyecek paltosu olmamasına rağmen İstiklal Marşı ödülünü almadığı ve hasta iken arkadaşlarının tekrar bir istiklal marşı yazsaydın isteğine Allah bu millete bir daha İstiklal marşı yazdırmasın diye cevap verdiği bölümler anma programına katılanlarına duygulu anlar yaşattı. “Vatanım Sensin” dizi filminden İstiklal Marşı ile ilgili sahneleri ile video gösterisinin yapıldığı anma programında okulun anaokulu öğrencilerinin şiir ve şarkılar söylemesi ve diğer öğrencilerin tiyatro gösterileri ile program son buldu.
İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 98. Yıl dönümü Leman-Kadir Parıltı Kız Meslek Lisesi tarafından Belediye Düğün Salonunda anıldı.

12 Mart İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma töreninde Seydişehir protokolünün yanı sıra Belediye Başkanı adayları, ilçe başkanları ve okul öğrencileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra okul müdürü Seyit Ali Koç’un açılış konuşması ile başlayan anma töreninde Mehmet Akif Ersoy’un hayat hikâyesinden kesitlerin verildiği sinevizyon gösterisinde; Ersoy’un giyecek paltosu olmamasına rağmen İstiklal Marşı ödülünü almadığı ve hasta iken arkadaşlarının tekrar bir istiklal marşı yazsaydın isteğine Allah bu millete bir daha İstiklal marşı yazdırmasın diye cevap verdiği bölümler anma programına katılanlarına duygulu anlar yaşattı.

“Vatanım Sensin” dizi filminden İstiklal Marşı ile ilgili sahneleri ile video gösterisinin yapıldığı anma programında okulun anaokulu öğrencilerinin şiir ve şarkılar söylemesi ve diğer öğrencilerin tiyatro gösterileri ile program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.