ESKİ FEN LİSESİ ENGELLİ VE İŞ OKULU OLUYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2016 - 01:18, Güncelleme: 03.09.2016 - 01:18
 

ESKİ FEN LİSESİ ENGELLİ VE İŞ OKULU OLUYOR

Yeni oto sanayinin yanındaki eski Fen Lisesi engelli ve iş okulu oluyor.

Resmi yazışmaları devam eden engelli ve iş okulunun Bakanlıkça onaylandıktan sonra daha önce TOKİ İlköğretim Okulunda 8 sınıfta öğretim gören engelli öğrenciler artık yeni oto sanayideki  kendi okullarında öğretim görmeye başlayacak. Edinilen bilgiye göre oto sanayide bulunan Fen Lisesi’nin kapatılan özel okula taşınma işlemleri devam ediyor. Bakanlıktan izin çıktıktan sonra engelli ve iş okulunun faaliyete burada başlayacağı öğrenildi. Bu duruma sevindiklerini belirten engelli öğrenci velileri: “TOKİ İlköğretim Okulundaki açılan sınıfların öğrencilerimiz için bazı sakıncaları vardı. Engelli okulunun açılacak olması bizleri mutlu etti. “ dediler.
Yeni oto sanayinin yanındaki eski Fen Lisesi engelli ve iş okulu oluyor.

Resmi yazışmaları devam eden engelli ve iş okulunun Bakanlıkça onaylandıktan sonra daha önce TOKİ İlköğretim Okulunda 8 sınıfta öğretim gören engelli öğrenciler artık yeni oto sanayideki  kendi okullarında öğretim görmeye başlayacak.

Edinilen bilgiye göre oto sanayide bulunan Fen Lisesi’nin kapatılan özel okula taşınma işlemleri devam ediyor. Bakanlıktan izin çıktıktan sonra engelli ve iş okulunun faaliyete burada başlayacağı öğrenildi.

Bu duruma sevindiklerini belirten engelli öğrenci velileri: “TOKİ İlköğretim Okulundaki açılan sınıfların öğrencilerimiz için bazı sakıncaları vardı. Engelli okulunun açılacak olması bizleri mutlu etti. “ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.