ESKİ MÜFTÜLÜK BİNASI DA YIKILIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2018 - 02:54, Güncelleme: 28.04.2018 - 02:54
 

ESKİ MÜFTÜLÜK BİNASI DA YIKILIYOR

Seyyid Harun Projesi’nde eski müftülük binasının olduğu bölgenin de yıkımına başlandı.

Seyyid Harun İş Merkezi, Ağa çeşmesi etrafı, hamam ve türbe etrafının yıkımının tamamlandığı Seyyid Harun Projesi’nde sıra, Bankalar Caddesi’ne direk giriş sağlayacak eski müftülük binası bölgesine geldi. Hanboğazı mevkiinin de yıkımına yakın zamanda başlanacağı öğrenildi. Seyyid Harun Projesi’nde ilk etabı kapsayan Hanboğazı, Seyyid Harun İş Merkezi, türbe ile camiinin etrafı ve eski müftülük binasının olduğu kısmın yıkımı tamamlanınca oluşan meydanda çevre düzenlemesi çalışmaları başlatılacağı bildirildi. Meydanın karşı tarafında kalan dükkânların ise cephe giydirme ve güzelleştirme çalışmalarının ihale aşamasına geldiği öğrenildi.
Seyyid Harun Projesi’nde eski müftülük binasının olduğu bölgenin de yıkımına başlandı.

Seyyid Harun İş Merkezi, Ağa çeşmesi etrafı, hamam ve türbe etrafının yıkımının tamamlandığı Seyyid Harun Projesi’nde sıra, Bankalar Caddesi’ne direk giriş sağlayacak eski müftülük binası bölgesine geldi.

Hanboğazı mevkiinin de yıkımına yakın zamanda başlanacağı öğrenildi.

Seyyid Harun Projesi’nde ilk etabı kapsayan Hanboğazı, Seyyid Harun İş Merkezi, türbe ile camiinin etrafı ve eski müftülük binasının olduğu kısmın yıkımı tamamlanınca oluşan meydanda çevre düzenlemesi çalışmaları başlatılacağı bildirildi.

Meydanın karşı tarafında kalan dükkânların ise cephe giydirme ve güzelleştirme çalışmalarının ihale aşamasına geldiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.