ak

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2021 - 01:40, Güncelleme: 18.03.2021 - 01:40
 

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Esnaf Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar Yapılandırma ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

TAKİPTE  BORCU OLAN ORTAKLARIMIZIN BİLGİSİNE! 1 Mart 2021 tarihinden önceki takibe intikal eden ortaklarımızın 30 Nisan 2021 tarihine kadar başvurmaları halinde ; 1 – Takip borcunun tamamını peşin ödemek isteyen ortaklarımızdan her hangi bir gecikme faizi alınmayacaktır. 2- Taksitlendirme talep edenlere 18 ay taksit imkanı sağlanacak yapılandırma tarihinden itibaren % 10 faiz oranı uygulanacak ilk taksit peşin tahsil edilecektir. 3- İcra takibinde bulunan ortağımız borcunu yapılandırdığında icra işlemi durdurulacaktır. 4- 13 Temmuz 2020 tarihinde uygulamaya konulan yapılandırma kapsamında borçları taksitlendirilenlerin, talepte bulunmaları halinde vadesi geçmiş olanlar dahil faizsiz olarak taksit tutarları 6 ay süre ile ötelenecektir.                                                                                                                   BAŞKAN                                                                                                                                   DURMUŞ ONAR
Esnaf Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar Yapılandırma ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

TAKİPTE  BORCU OLAN ORTAKLARIMIZIN BİLGİSİNE!

1 Mart 2021 tarihinden önceki takibe intikal eden ortaklarımızın 30 Nisan 2021 tarihine kadar başvurmaları halinde ;

1 – Takip borcunun tamamını peşin ödemek isteyen ortaklarımızdan her hangi bir gecikme faizi alınmayacaktır.

2- Taksitlendirme talep edenlere 18 ay taksit imkanı sağlanacak yapılandırma tarihinden itibaren % 10 faiz oranı uygulanacak ilk taksit peşin tahsil edilecektir.

3- İcra takibinde bulunan ortağımız borcunu yapılandırdığında icra işlemi durdurulacaktır.

4- 13 Temmuz 2020 tarihinde uygulamaya konulan yapılandırma kapsamında borçları taksitlendirilenlerin, talepte bulunmaları halinde vadesi geçmiş olanlar dahil faizsiz olarak taksit tutarları 6 ay süre ile ötelenecektir.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                      BAŞKAN

                                 

                                                                                                DURMUŞ ONAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.