ESNAF KEFALET MEHMETÇİĞE LEBLEBİ GÖTÜRECEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2018 - 02:09, Güncelleme: 12.03.2018 - 02:09
 

ESNAF KEFALET MEHMETÇİĞE LEBLEBİ GÖTÜRECEK

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri, Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulunmak üzere Hatay’da buluşacak.

“Mehmetçik Nerede Biz Oradayız, 81 İlden Esnaf ve Sanatkârlar Hatay’dayız” konulu bir program hazırlayan Esnaf Kefalet Kooperatif Birlikleri Başkan ve yöneticilerini 14 Mart 2018 Çarşamba günü Hatay’da toplayacak ve kooperatiflerin kendi bölgelerinden getirecekleri kendi yörelerine has yiyecek ve giysileri Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe ve oradaki kardeşlerimize ulaştıracakları öğrenildi. Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin de Afrin’e leblebi götüreceği ve aynı zamanda Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçiğe moral vermek ve bölge halkına yardımcı olmak maksadıyla ilçemizde ki esnaflardan da giysi, dayanıklı gıda gibi malzemeler vererek yardımda bulunmak isteyenlerin de yardımlarını Afrin’e ulaştıracağı bildirildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar: “ Birlik merkezimizin talimatı üzerine Afrin’e yöremize has yiyecek olan leblebimizi ulaştıracağız. Başka esnaflarımızdan da yardım etmek isteyenler olursa onların da yardımlarını da aracılık yaparak Mehmetçiğimize ve orada ki kardeşlerimize ulaştırmayı düşünüyoruz” dedi.
Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri, Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulunmak üzere Hatay’da buluşacak.

“Mehmetçik Nerede Biz Oradayız, 81 İlden Esnaf ve Sanatkârlar Hatay’dayız” konulu bir program hazırlayan Esnaf Kefalet Kooperatif Birlikleri Başkan ve yöneticilerini 14 Mart 2018 Çarşamba günü Hatay’da toplayacak ve kooperatiflerin kendi bölgelerinden getirecekleri kendi yörelerine has yiyecek ve giysileri Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe ve oradaki kardeşlerimize ulaştıracakları öğrenildi.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin de Afrin’e leblebi götüreceği ve aynı zamanda Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçiğe moral vermek ve bölge halkına yardımcı olmak maksadıyla ilçemizde ki esnaflardan da giysi, dayanıklı gıda gibi malzemeler vererek yardımda bulunmak isteyenlerin de yardımlarını Afrin’e ulaştıracağı bildirildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar: “ Birlik merkezimizin talimatı üzerine Afrin’e yöremize has yiyecek olan leblebimizi ulaştıracağız. Başka esnaflarımızdan da yardım etmek isteyenler olursa onların da yardımlarını da aracılık yaparak Mehmetçiğimize ve orada ki kardeşlerimize ulaştırmayı düşünüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.