ESNAF ODASINDAN 3. ESNAF YEMEĞİ PROGRAMI

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2015 - 04:57, Güncelleme: 23.04.2015 - 04:57
 

ESNAF ODASINDAN 3. ESNAF YEMEĞİ PROGRAMI

Seydişehir Esnaf ve Sanatkar Odası tüm üyelerini bu yıl 3.sünü düzenleyeceği ?Geleneksel Esnaf Yemeği ve Kaynaşma Programı?nda bir araya getirecek.

Oda Başkanı İbrahim Aypar; “Odamızın üstlendiği misyon gereği sosyal ve ekonomik kaynaşma adına tüm üyelerimize yönelik düzenlediğimiz, GELENEKSEL ESNAF YEMEĞİ ve KAYNAŞMA PROGRAMINI 3. SÜNÜ 26 Nisan Pazar günü akşam saat 18.30 da Nevzat Bey Düğün salonunda gerçekleştireceğiz”dedi. Aypar; “İçinde bulunduğumuz Ekonomik şartlarla mücadelesini sürdüren, ülkesi ve ailesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan esnaf ve sanatkârımıza biraz olsun moral verebilmek ve üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak adına düzenlediğimiz bu programımıza bütün üyelerimizi bekliyoruz.             Ayrıca; Mübarek Üç ayların başlangıcı, yüce peygamberimizin kutlu doğumu ve ayrıca 23 Nisan Perşembe bu gece idrak edeceğimiz Regaib kandilinin başta ulusumuza ve tüm dünya Müslümanlarına barış saadet ve esenlikler getirmesini diliyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Seydişehir Esnaf ve Sanatkar Odası tüm üyelerini bu yıl 3.sünü düzenleyeceği ?Geleneksel Esnaf Yemeği ve Kaynaşma Programı?nda bir araya getirecek.

Oda Başkanı İbrahim Aypar; “Odamızın üstlendiği misyon gereği sosyal ve ekonomik kaynaşma adına tüm üyelerimize yönelik düzenlediğimiz, GELENEKSEL ESNAF YEMEĞİ ve KAYNAŞMA PROGRAMINI 3. SÜNÜ 26 Nisan Pazar günü akşam saat 18.30 da Nevzat Bey Düğün salonunda gerçekleştireceğiz”dedi.

Aypar; “İçinde bulunduğumuz Ekonomik şartlarla mücadelesini sürdüren, ülkesi ve ailesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan esnaf ve sanatkârımıza biraz olsun moral verebilmek ve üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak adına düzenlediğimiz bu programımıza bütün üyelerimizi bekliyoruz.            

Ayrıca; Mübarek Üç ayların başlangıcı, yüce peygamberimizin kutlu doğumu ve ayrıca 23 Nisan Perşembe bu gece idrak edeceğimiz Regaib kandilinin başta ulusumuza ve tüm dünya Müslümanlarına barış saadet ve esenlikler getirmesini diliyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.