ESNAF ODASINDAN FESTİVALE DAVET

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2015 - 12:58, Güncelleme: 13.07.2015 - 12:58
 

ESNAF ODASINDAN FESTİVALE DAVET

5-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında uzunca yıllardır ilk defa gerçekleştirilecek olan SEYDİŞEHİR KUĞULU FESTİVALİNEstant açmak üzere, Seydişehir esnaf ve sanatkârlar odasından üyelerine çağrı yapıldı.

Konu ile ilgili basın açıklamasında bulunan başkan İbrahim Aypar; ”Seydişehir tarihinde 1990 lı yıllarda, 5 ağustos kalkınma bayramı adı altında birkaç kez kutlanılan etkinliklerin daha geniş kapsamlısını Seydişehir belediyesi ve Seydişehir’de faaliyetini sürdüren sivil toplum örgütlerinin organize ettiği SEYDİŞEHİR KUĞULU FESTİVALİ yapma kararı alındı. Şehrimizin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlamak ve şehrimizin daha iyi tanıtılmasında önemli olduğunu düşündüğümüz festivali 5-9 ağustos tarihleri arasında yapacağız. Değişik ünlü sanatçıların konserleri, yağlı güreşler, trap atışları ve devlet sanatçılarda programa katılacaktır. Konya, Antalya ili ve diğer ilçelerden yoğun katılımın geleceğini düşündüğümüz bu programda ekonomik durgunluk içinde olan esnafımıza yönelik gerek reklam amaçlı ve gerekse ürünlerini satabilmeleri adına Kuğulu da kurulacak stantlarda iş yapabilmelerini sağlamış olduk.Dolayısı ile bu programda şehrimizdeki yaşanacak ekonomik ve sosyal hareketlilikten odamızın üyelerinin de yararlanmaları adına taleplerini bekliyoruz. Stant açmak isteyen üyelerimizin bayram dönüşüne kadar taleplerini odamıza bildirmeleri gerekmektedir.”dedi. Aypar; “Bu vesile ile festivalin şehrimiz ve insanına hayırlı olmasını, ayrıca idrak etmekte olduğumuz ramazan-ı şerif, kadir gecesi ve yaklaşan ramazan bayramının tüm halkımıza ve esnafımıza mübarek olmasını cenabı Allahtan niyaz ederim.”
5-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında uzunca yıllardır ilk defa gerçekleştirilecek olan SEYDİŞEHİR KUĞULU FESTİVALİNEstant açmak üzere, Seydişehir esnaf ve sanatkârlar odasından üyelerine çağrı yapıldı.

Konu ile ilgili basın açıklamasında bulunan başkan İbrahim Aypar; ”Seydişehir tarihinde 1990 lı yıllarda, 5 ağustos kalkınma bayramı adı altında birkaç kez kutlanılan etkinliklerin daha geniş kapsamlısını Seydişehir belediyesi ve Seydişehir’de faaliyetini sürdüren sivil toplum örgütlerinin organize ettiği SEYDİŞEHİR KUĞULU FESTİVALİ yapma kararı alındı. Şehrimizin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlamak ve şehrimizin daha iyi tanıtılmasında önemli olduğunu düşündüğümüz festivali 5-9 ağustos tarihleri arasında yapacağız. Değişik ünlü sanatçıların konserleri, yağlı güreşler, trap atışları ve devlet sanatçılarda programa katılacaktır. Konya, Antalya ili ve diğer ilçelerden yoğun katılımın geleceğini düşündüğümüz bu programda ekonomik durgunluk içinde olan esnafımıza yönelik gerek reklam amaçlı ve gerekse ürünlerini satabilmeleri adına Kuğulu da kurulacak stantlarda iş yapabilmelerini sağlamış olduk.Dolayısı ile bu programda şehrimizdeki yaşanacak ekonomik ve sosyal hareketlilikten odamızın üyelerinin de yararlanmaları adına taleplerini bekliyoruz. Stant açmak isteyen üyelerimizin bayram dönüşüne kadar taleplerini odamıza bildirmeleri gerekmektedir.”dedi.

Aypar; “Bu vesile ile festivalin şehrimiz ve insanına hayırlı olmasını, ayrıca idrak etmekte olduğumuz ramazan-ı şerif, kadir gecesi ve yaklaşan ramazan bayramının tüm halkımıza ve esnafımıza mübarek olmasını cenabı Allahtan niyaz ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.