ESNAF ODASINDAN VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNE ZİYARET

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2016 - 02:52, Güncelleme: 28.09.2016 - 02:52
 

ESNAF ODASINDAN VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNE ZİYARET

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Vergi Dairesi Müdürlüğüne yeni atanan Bahri Ceylan?ı makamında ziyaret ederek hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Yönetim kurulu üyeleri H.Mehmet Mert, Abdullah Yalçın, Ramazan Bilban, Abdullah Arıcı, Şükrü Arslan, Adem Çevirgen, Cihan Yıldırım, Mehmet Gedik ile birlikte Seydişehir Vergi Dairesi müdürlüğüne atanan Bahri Ceylan’ ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Aypar, Esnaf kesimi olarak Vergi dairesi ile birlikte çalıştıklarını, Seydişehir esnafının vergisini ödeme konusunda çok duyarlı olduğunu söyledi. Başkan Aypar Vergi dairesi müdürlüğünden de, yasalar çerçevesinde esnaflara gerekli yardımın ve kolaylığın gösterilmesi konusunda talepleri olduğunu, özellikle yeni ve değişen yasalar konusunda zaman zaman esnaflara bilgi verilmesi gerektiğini dile getirdi. Gayet samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında güncel konulardan da karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirten başkan Aypar,  Müdür Ceylan’ ın Seydişehir de görev yapmasından memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.
Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Vergi Dairesi Müdürlüğüne yeni atanan Bahri Ceylan?ı makamında ziyaret ederek hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Yönetim kurulu üyeleri H.Mehmet Mert, Abdullah Yalçın, Ramazan Bilban, Abdullah Arıcı, Şükrü Arslan, Adem Çevirgen, Cihan Yıldırım, Mehmet Gedik ile birlikte Seydişehir Vergi Dairesi müdürlüğüne atanan Bahri Ceylan’ ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Aypar, Esnaf kesimi olarak Vergi dairesi ile birlikte çalıştıklarını, Seydişehir esnafının vergisini ödeme konusunda çok duyarlı olduğunu söyledi.

Başkan Aypar Vergi dairesi müdürlüğünden de, yasalar çerçevesinde esnaflara gerekli yardımın ve kolaylığın gösterilmesi konusunda talepleri olduğunu, özellikle yeni ve değişen yasalar konusunda zaman zaman esnaflara bilgi verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Gayet samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında güncel konulardan da karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirten başkan Aypar,  Müdür Ceylan’ ın Seydişehir de görev yapmasından memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.