ESNAF ODASININ ?ESNAF ÇORBASI VE ANNELER GÜNÜ? PROGRAMI

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2013 - 01:10, Güncelleme: 13.05.2013 - 01:10
 

ESNAF ODASININ ?ESNAF ÇORBASI VE ANNELER GÜNÜ? PROGRAMI

Esnaf ve Sanatkarlar Odasının geleneksel olarak 2. sini düzenlediği ?Esnaf Çorbası ve Anneler Günü? programına bu yıl Kaymakam Sonel?de katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odasının geleneksel olarak 2. sini düzenlediği ‘Esnaf Çorbası ve Anneler Günü’ programına bu yıl Kaymakam Sonel’de katıldı. Programda Konya Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkan Vekili Ahmet Şap, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda davetlide bulundu. Kaymakam Sonel konuşmasında sivil toplum kuruluşlarına çok işler düştüğünü ve kadının güçlü olduğu zaman ailenin de güçlü olacağını söyledi. Nevzatbey Düğün Salonunda esnaf ve sanatkarların eşleri ile katıldığı programda esnaflar beraberce yemek yediler ve müzik eşliğinde eğlendiler. Açılış konuşmasını yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkan İbrahim Aypar  oda olarak üyelerinin aidatları için değil onlara hizmet etmek gayretleri içersinde olduklarını ve sorunları ile bire bir ilgilendiklerini belirtti. Aypar  “Durumumuz açıkcası düzgün değil. Borç ile işlerimizi döndermeye çalışıyoruz. Mevcut hükümetten sorunlarımızı çözecek reform özelliği olacak çalışmalar bekliyoruz.” Dedi. Grev aşamasındaki Eti Aş işçileri de destek veren Başkan Aypar “Toplu sözleşmenin bir an önce bitirilmesi arzusundayız. Altın teri ve milli sermayenin zarar görmemesini istiyoruz.” Dedi. Konuşmasının sonunda Aypar anneler günü dolayısıyla tüm annelerin anneler günün kutladı. Çok iyi esnafların olduğu söyleyen Kaymakam Sonel da sonra sözlerine şöyle devam etti: “Seydişehir’e geleli bizleri Seydişehir’e sevdiren esnaflarımız var. Hepsi çok iyi. İnşallah Seydişehir ailesi olarak hep beraber güzel işler yapacağız. Bunun içinde sivil toplum kuruluşlarına çok işler düşüyor.” Dedi. Kaymakam Sonel anneler gününü de kutlayarak onların baş tacı edilmesi gerektiğini ve kadının güçlü olduğunda ailenin de  güçlü bir kurum olduğunu ifade etti.  Programa katılanlara eğlenceli bir gün geçirmelerini diledi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odasının geleneksel olarak 2. sini düzenlediği ?Esnaf Çorbası ve Anneler Günü? programına bu yıl Kaymakam Sonel?de katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odasının geleneksel olarak 2. sini düzenlediği ‘Esnaf Çorbası ve Anneler Günü’ programına bu yıl Kaymakam Sonel’de katıldı.

Programda Konya Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkan Vekili Ahmet Şap, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda davetlide bulundu.

Kaymakam Sonel konuşmasında sivil toplum kuruluşlarına çok işler düştüğünü ve kadının güçlü olduğu zaman ailenin de güçlü olacağını söyledi.

Nevzatbey Düğün Salonunda esnaf ve sanatkarların eşleri ile katıldığı programda esnaflar beraberce yemek yediler ve müzik eşliğinde eğlendiler.

Açılış konuşmasını yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkan İbrahim Aypar  oda olarak üyelerinin aidatları için değil onlara hizmet etmek gayretleri içersinde olduklarını ve sorunları ile bire bir ilgilendiklerini belirtti.

Aypar  “Durumumuz açıkcası düzgün değil. Borç ile işlerimizi döndermeye çalışıyoruz. Mevcut hükümetten sorunlarımızı çözecek reform özelliği olacak çalışmalar bekliyoruz.” Dedi.

Grev aşamasındaki Eti Aş işçileri de destek veren Başkan Aypar “Toplu sözleşmenin bir an önce bitirilmesi arzusundayız. Altın teri ve milli sermayenin zarar görmemesini istiyoruz.” Dedi.

Konuşmasının sonunda Aypar anneler günü dolayısıyla tüm annelerin anneler günün kutladı.

Çok iyi esnafların olduğu söyleyen Kaymakam Sonel da sonra sözlerine şöyle devam etti:

“Seydişehir’e geleli bizleri Seydişehir’e sevdiren esnaflarımız var. Hepsi çok iyi. İnşallah Seydişehir ailesi olarak hep beraber güzel işler yapacağız. Bunun içinde sivil toplum kuruluşlarına çok işler düşüyor.” Dedi.

Kaymakam Sonel anneler gününü de kutlayarak onların baş tacı edilmesi gerektiğini ve kadının güçlü olduğunda ailenin de  güçlü bir kurum olduğunu ifade etti.

 Programa katılanlara eğlenceli bir gün geçirmelerini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.