ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ KURSU BAŞLATIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2016 - 11:35, Güncelleme: 25.05.2016 - 11:35
 

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ KURSU BAŞLATIYOR

Bünyesinde KOSGEB temsilciliği bulunan Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, yapılan protokolle İş Kurumu, KOSGEB ile birlikte, Girişimcilere yönelik Girişimcilik Kursu açıyor.

Konu ile alakalı açıklama yapan Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı İbrahim Aypar; “Odamız olarak kültürel eğitim ve mesleki eğitim ile alakalı esnaflarımız adına düzenlediğimiz eğitimlere bir yenisini daha katmak istedik. Bu düşünceden hareketle hükümetinde destek verdiği yeni fikirleri olan girişimcileri ticari ve ekonomik hayata kazandırmak adına Seydişehir de faaliyet gösteren İş Kurumu müdürlüğü yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, odamız bünyesinde yer alan KOSGEB temsilciliği ile birlikte şehrimize böylesine faydalı bir kursu başlatmış olacağız.  Programa Eğitmen olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek yüksek Okulu öğretim görevlilerinden Osman ÜNÜVAR hocamız katkı sağlayacaktır. Bu sayede kurulduğu günden bu zamana kadar Seydişehir ile Üniversite arasındaki koordinasyonun sağlanması ve artırılması adına büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz.  Bu ve buna benzer çalışmaların odamıza üyemize, Seydişehir ve yöremize katma değer sağlayacaktır. Kursun başlatılmasında katkıları bulunan, İş Kurumu Müdürlüğü, KOSGEB İl Müdürlüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz. 1 Haziran 2016 tarihinde başlatacağımız kurs programının şehrimize ve insanımıza hayırlı olmasını diler. Kursa katılacak girişimci kursiyerlerimize başarılar dilerim.” dedi.
Bünyesinde KOSGEB temsilciliği bulunan Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, yapılan protokolle İş Kurumu, KOSGEB ile birlikte, Girişimcilere yönelik Girişimcilik Kursu açıyor.

Konu ile alakalı açıklama yapan Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı İbrahim Aypar; “Odamız olarak kültürel eğitim ve mesleki eğitim ile alakalı esnaflarımız adına düzenlediğimiz eğitimlere bir yenisini daha katmak istedik. Bu düşünceden hareketle hükümetinde destek verdiği yeni fikirleri olan girişimcileri ticari ve ekonomik hayata kazandırmak adına Seydişehir de faaliyet gösteren İş Kurumu müdürlüğü yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, odamız bünyesinde yer alan KOSGEB temsilciliği ile birlikte şehrimize böylesine faydalı bir kursu başlatmış olacağız.

 Programa Eğitmen olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek yüksek Okulu öğretim görevlilerinden Osman ÜNÜVAR hocamız katkı sağlayacaktır. Bu sayede kurulduğu günden bu zamana kadar Seydişehir ile Üniversite arasındaki koordinasyonun sağlanması ve artırılması adına büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

 Bu ve buna benzer çalışmaların odamıza üyemize, Seydişehir ve yöremize katma değer sağlayacaktır. Kursun başlatılmasında katkıları bulunan, İş Kurumu Müdürlüğü, KOSGEB İl Müdürlüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz. 1 Haziran 2016 tarihinde başlatacağımız kurs programının şehrimize ve insanımıza hayırlı olmasını diler. Kursa katılacak girişimci kursiyerlerimize başarılar dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.