ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDAN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2019 - 11:57, Güncelleme: 29.10.2019 - 11:57
 

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDAN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Aypar, mesajında şu satırlara yer verdi: “Millet olarak, dünya tarihinin büyükçe kısmında yer alan bir geçmişe sahibiz. Müslüman ve Türk kimliğimize karşı, haçlılar ve emperyalizme hizmet eden dış güçler tarafından, devamlı yok edilme ve asimile etme çabalarıyla karşı karşıya kaldık. İslam ve Türk varlığına tahammül edemeyen dış güçler bazı dönemlerde, ülkemizin içinde de kendilerine hainler de temin etmişlerdir. Ne var ki tarihin sayfalarında altın harflerle yazan tecrübelerle dolu milletimiz, bitti denilen dönemlerde ayağa kalkmış, Dinini Milletini ve namusunu kanını son damlasına kadar savunarak destanlar yazmıştır. Birinci dünya savaşı sonrası İşte böylesi bir durum da, yurdumuzun her tarafı düşman devletlerce zapt edilmiş, artık Türk ulusu artık bitmiştir denildiği süreçte, başta Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde silah arkadaşları ile beraber Anadolu da sıkışıp kalan Türk ulusunu ayağa kaldırıp, dünya tarihine yeni bir destan daha yazdırmışlardır. 29 Ekim sadece bir bayram değil, Bağımsızlığın emek ve mücadele ile kazanılacağının ve barışın tüm insanlığının hakkı olduğunun en güzel tarifidir. Vatanın kazanılmasında hayatlarını ortaya koyan cennet mekân atalarımızın yaptıklarını şükranla ve rahmetle anıyoruz. Tarihimizden alabileceğimiz ve övünebileceğimiz büyük güzelliklerin olduğunu düşünüyoruz. Allah necip milletimizi o buhranlı günleri bir daha yaşatmasın. Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümü milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olsun.”
Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Aypar, mesajında şu satırlara yer verdi:

“Millet olarak, dünya tarihinin büyükçe kısmında yer alan bir geçmişe sahibiz. Müslüman ve Türk kimliğimize karşı, haçlılar ve emperyalizme hizmet eden dış güçler tarafından, devamlı yok edilme ve asimile etme çabalarıyla karşı karşıya kaldık.

İslam ve Türk varlığına tahammül edemeyen dış güçler bazı dönemlerde, ülkemizin içinde de kendilerine hainler de temin etmişlerdir. Ne var ki tarihin sayfalarında altın harflerle yazan tecrübelerle dolu milletimiz, bitti denilen dönemlerde ayağa kalkmış, Dinini Milletini ve namusunu kanını son damlasına kadar savunarak destanlar yazmıştır.

Birinci dünya savaşı sonrası İşte böylesi bir durum da, yurdumuzun her tarafı düşman devletlerce zapt edilmiş, artık Türk ulusu artık bitmiştir denildiği süreçte, başta Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde silah arkadaşları ile beraber Anadolu da sıkışıp kalan Türk ulusunu ayağa kaldırıp, dünya tarihine yeni bir destan daha yazdırmışlardır.

29 Ekim sadece bir bayram değil, Bağımsızlığın emek ve mücadele ile kazanılacağının ve barışın tüm insanlığının hakkı olduğunun en güzel tarifidir.

Vatanın kazanılmasında hayatlarını ortaya koyan cennet mekân atalarımızın yaptıklarını şükranla ve rahmetle anıyoruz. Tarihimizden alabileceğimiz ve övünebileceğimiz büyük güzelliklerin olduğunu düşünüyoruz. Allah necip milletimizi o buhranlı günleri bir daha yaşatmasın. Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümü milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.