ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINDAN, E–İMZA HİZMETİ…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2020 - 10:28, Güncelleme: 12.06.2020 - 10:28
 

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINDAN, E–İMZA HİZMETİ…

Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ticari hayat için zorunluluk haline gelen, E–İmzanın(Elektronik İmza) temin edilmesi hizmetine el attı.

Konu hakkında Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar açıklamasında; Ticaret hayatında Esnaf ve Sanatkârımızın teknoloji ve iletişim çağına ayak uydurması adına, güncel ve yasallaşan kanunları takip ederek gerekli olan belgelerin temininde üyelerimiz ve esnaflarımıza zaman ve iş kaybı yaşatmadan yerinde hizmet felsefesi ile odamız hizmet binasında gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda, odamıza kayıtlı Elektrik tesisatçısı üyelerimizin, MEPAŞ’ tarafından zorunlu hale getirilen ve 1 Temmuz’a kadar alınması gereken E–İmza ( Elektronik İmza)larını, odamızca anlaşma sağladığımız, TURKTRUST yetkili firma tarafından odamız hizmet binasında üyelere teminini sağladık.     E–İmza, Yıllık cirosu 5 000.000 TL üzeri olan veya kanunen zaman içinde kurumlar tarafından istenilebilen ve kişinin ıslak imzasının elektronik belgesi konumundadır. Gelişen Ticari hayatın içinde zamanla her işletme sahibinin elinde bulunduracağı belge haline gelebilecektir. Dolayısı ile ihtiyacı olan oda üyelerimize bu hizmeti de gerçekleştirmiş olacağız. 
Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ticari hayat için zorunluluk haline gelen, E–İmzanın(Elektronik İmza) temin edilmesi hizmetine el attı.

Konu hakkında Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar açıklamasında; Ticaret hayatında Esnaf ve Sanatkârımızın teknoloji ve iletişim çağına ayak uydurması adına, güncel ve yasallaşan kanunları takip ederek gerekli olan belgelerin temininde üyelerimiz ve esnaflarımıza zaman ve iş kaybı yaşatmadan yerinde hizmet felsefesi ile odamız hizmet binasında gerçekleştiriyoruz.

Bu bağlamda, odamıza kayıtlı Elektrik tesisatçısı üyelerimizin, MEPAŞ’ tarafından zorunlu hale getirilen ve 1 Temmuz’a kadar alınması gereken E–İmza ( Elektronik İmza)larını, odamızca anlaşma sağladığımız, TURKTRUST yetkili firma tarafından odamız hizmet binasında üyelere teminini sağladık.

    E–İmza, Yıllık cirosu 5 000.000 TL üzeri olan veya kanunen zaman içinde kurumlar tarafından istenilebilen ve kişinin ıslak imzasının elektronik belgesi konumundadır. Gelişen Ticari hayatın içinde zamanla her işletme sahibinin elinde bulunduracağı belge haline gelebilecektir. Dolayısı ile ihtiyacı olan oda üyelerimize bu hizmeti de gerçekleştirmiş olacağız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.