ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2018 - 10:57, Güncelleme: 11.06.2018 - 10:57
 

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Aypar mesajında şu satırlara yer verdi: “İlahi kitabımız Kuran-ı Mübinin kâinata indirilmeye başladığı, İslam’ın yeryüzünü aydınlanmasına vesile olan mübarek aylardan Ramazan Ayını idrak etmiş durumdayız. İçinde bin aydan hayırlı Kadir Gecesinin de yer aldığı Ramazanın sonunda Bayramı idrak edeceğiz. Geçen bayramlarda aramızda olup bu bayramda olmayan birçok din kardeşimiz ve vatandaşımızın kabirleri bol olsun. Tutulan oruçlar yapılan ibadetler ve Bayram hürmetine, öncelikle yeryüzündeki tüm Müslümanların Kuran ve Sünnette belirtildiği üzere başka akıllara meyletmeden gerçek İslamı yaşamasını, zulüm gören dindaşlarımızın yaşadıkları bu zulümden biran önce kurtulmalarını, Müslüman Türk ulusumuzun başta batı emperyalizmi, her türlü bölücü terör örgütlerin yok olması ayrıca idrak edeceğimiz Ramazan Bayramının huzur ve kardeşlik ve esenlikle geçmesi için dualarda bulunuyoruz. Bu vesile ile ulusumuzun ve tüm Esnaf ve Sanatkâr kardeşlerimizin Ramazan Bayramını en samimi hislerle kutluyoruz.” SEYDİŞEHİR ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI YÖNETİM KURULU ADINA   BAŞKAN İBRAHİM AYPAR                             
Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Aypar mesajında şu satırlara yer verdi:

“İlahi kitabımız Kuran-ı Mübinin kâinata indirilmeye başladığı, İslam’ın yeryüzünü aydınlanmasına vesile olan mübarek aylardan Ramazan Ayını idrak etmiş durumdayız. İçinde bin aydan hayırlı Kadir Gecesinin de yer aldığı Ramazanın sonunda Bayramı idrak edeceğiz.

Geçen bayramlarda aramızda olup bu bayramda olmayan birçok din kardeşimiz ve vatandaşımızın kabirleri bol olsun. Tutulan oruçlar yapılan ibadetler ve Bayram hürmetine, öncelikle yeryüzündeki tüm Müslümanların Kuran ve Sünnette belirtildiği üzere başka akıllara meyletmeden gerçek İslamı yaşamasını, zulüm gören dindaşlarımızın yaşadıkları bu zulümden biran önce kurtulmalarını, Müslüman Türk ulusumuzun başta batı emperyalizmi, her türlü bölücü terör örgütlerin yok olması ayrıca idrak edeceğimiz Ramazan Bayramının huzur ve kardeşlik ve esenlikle geçmesi için dualarda bulunuyoruz.

Bu vesile ile ulusumuzun ve tüm Esnaf ve Sanatkâr kardeşlerimizin Ramazan Bayramını en samimi hislerle kutluyoruz.”

SEYDİŞEHİR ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI YÖNETİM KURULU ADINA  
BAŞKAN İBRAHİM AYPAR                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.