ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2020 - 10:52, Güncelleme: 27.02.2020 - 10:52
 

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Üç Aylar ve Regaib Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Aypar mesajında şu sözlere yer verdi: “Kâinatın, insanlığın ve ruhların temizlenmesine vesile olan, içerisinde çok özel günler barındıran, mübarek üç ayları idrak etmiş bulunmaktayız. Yeryüzü, Ekolojik dengenin bozulduğu, yaşam kalitesinin düştüğü, ülkeler arasında barış ortamının kalkıp savaşlara dönüştüğü daha da acısı öleninde öldüreninde Müslüman olduğu asrımızda anlaşılmaz bir hırs ve menfaat çağını yaşıyoruz. Bunun da tek sebebi İslam ve İslami hayat tarzından uzaklaşmaktır. Dolayısıyla Allah C.C.kendisinden ümit kesmememizi sıkıntı anında belirttiği hayat nizamına sıkıca sarılmamızı belirtmektedir. Bu vesile ile Mübarek üç ayları ve Regaib Kandilinizi kutlar, başta ülkemiz insanına, tüm İslam âlemine uyanışa vesile olmasını, ‘’Müslüman akıllı olmalıdır’’ emrine uyarak, Milletimizin uyanmasına, vatanımız ve Yüce Türk ulusuna huzur ve bereket içinde bir yaşam kılmasına vesile olmasını, mübarek Ramazan ayına erişmeyi cenabı Allah’tan niyaz ederim.”
Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Üç Aylar ve Regaib Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Aypar mesajında şu sözlere yer verdi:

“Kâinatın, insanlığın ve ruhların temizlenmesine vesile olan, içerisinde çok özel günler barındıran, mübarek üç ayları idrak etmiş bulunmaktayız.

Yeryüzü, Ekolojik dengenin bozulduğu, yaşam kalitesinin düştüğü, ülkeler arasında barış ortamının kalkıp savaşlara dönüştüğü daha da acısı öleninde öldüreninde Müslüman olduğu asrımızda anlaşılmaz bir hırs ve menfaat çağını yaşıyoruz. Bunun da tek sebebi İslam ve İslami hayat tarzından uzaklaşmaktır. Dolayısıyla Allah C.C.kendisinden ümit kesmememizi sıkıntı anında belirttiği hayat nizamına sıkıca sarılmamızı belirtmektedir.

Bu vesile ile Mübarek üç ayları ve Regaib Kandilinizi kutlar, başta ülkemiz insanına, tüm İslam âlemine uyanışa vesile olmasını, ‘’Müslüman akıllı olmalıdır’’ emrine uyarak, Milletimizin uyanmasına, vatanımız ve Yüce Türk ulusuna huzur ve bereket içinde bir yaşam kılmasına vesile olmasını, mübarek Ramazan ayına erişmeyi cenabı Allah’tan niyaz ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.