ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE KAYBOLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2013 - 09:14, Güncelleme: 30.05.2013 - 09:14
 

ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE KAYBOLDU

Seydişehir?de geçtiğimiz Pazar günü evinin önünden kaybolan kadından haber alınamıyor.

Seydişehir’de geçtiğimiz Pazar günü evinin önünden kaybolan kadından haber alınamıyor. Seydişehir’de şehir merkezinde oturan Filiz Mümine Tugay (37) 26 Mayıs 2013 Pazar Günü esrarengiz bir şekilde kayboldu tüm aramalara karşı hale haber alınamadı. Kaybolan Filiz Mümine Tugay’ın eşi Gani Tugay, “26 Mayıs 2013 Pazar Günü işe giderken eşimde evin önünde oturuyordu.İşten geldikten sonra eşime ulaşamadım. Telefonu kapalı. Emniyete, jandarmaya gittim, kayıp ilanı verdim, araştırmalar sürüyor. Eşim ortadan kaybolduktan bir gün sonrası (pazartesi günü) kız kardeşini özel numaradan arayıp “ben iyiyim demiş”, başka bir konuşma olmamış. O numaraya da ulaşamadık. Hala bir iz yok eşimden. Yetkililerden eşimin bir an önce bulunmasını istiyorum.” Dedi.
Seydişehir?de geçtiğimiz Pazar günü evinin önünden kaybolan kadından haber alınamıyor.

Seydişehir’de geçtiğimiz Pazar günü evinin önünden kaybolan kadından haber alınamıyor.

Seydişehir’de şehir merkezinde oturan Filiz Mümine Tugay (37) 26 Mayıs 2013 Pazar Günü esrarengiz bir şekilde kayboldu tüm aramalara karşı hale haber alınamadı.

Kaybolan Filiz Mümine Tugay’ın eşi Gani Tugay, “26 Mayıs 2013 Pazar Günü işe giderken eşimde evin önünde oturuyordu.İşten geldikten sonra eşime ulaşamadım. Telefonu kapalı. Emniyete, jandarmaya gittim, kayıp ilanı verdim, araştırmalar sürüyor. Eşim ortadan kaybolduktan bir gün sonrası (pazartesi günü) kız kardeşini özel numaradan arayıp “ben iyiyim demiş”, başka bir konuşma olmamış. O numaraya da ulaşamadık. Hala bir iz yok eşimden. Yetkililerden eşimin bir an önce bulunmasını istiyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.