ESRARENGİZ HIRSIZLIK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2013 - 06:54, Güncelleme: 18.05.2013 - 06:54
 

ESRARENGİZ HIRSIZLIK

Konya?da camları kırık bir otomobili fark eden ekipler, kaza yaptığını düşündükleri otomobili inceledi. Otomobilde, bir inşaattan çalındığı belirlenen demirler bulundu. Biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Konya’da camları kırık bir otomobili fark eden ekipler, kaza yaptığını düşündükleri otomobili inceledi. Otomobilde, bir inşaattan çalındığı belirlenen demirler bulundu. Biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.  Hafta sonunda yaşanan hırsızlıklarla ilgili çalışmasını sürdüren Konya polisi, 6 olayla ilgili toplam 9 kişiyi gözaltına aldı. Selçuklu İlçesi Sille Parsana Mahallesi’nde camları kırık bir otomobili fark eden Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri, kaza yaptığını düşündükleri otomobilden şüphelendi. Otomobili inceleyen ekipler, inşaat demirlerini buldu. Demirlerin çalıntı olduğunu belirleyen polis, Ali Fatih A., Adil A.Sema ve Caner G.’yi gözaltına aldı. Operasyonlarda Karaman yolundaki bir işyerinden yardım kutusu çalan Hasan Ü., Karatay ilçesindeki bir işyerinin kasasından para alan Yunus D., Sille Mahallesi’nde bir bağ evinden ev eşyası çaldığı iddia edilen Ali Ç. yakalandı. Yine Karatay ilçesindeki bir marketten gıda maddesi çaldığı iddia edilen Servet K. yakalandı. Karatay ilçesi Fetih Mahallesi’nde ise bir işyerinin deposuna giren Emir A., pencereden sarkıttığı ipe 3 koli çayı bağlayıp, çaldı. Motosikletle kaçmaya çalışan şüpheli kıskıvrak yakalandı.   Hırsızlık polisi, hafta sonunda bir gün içinde yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında toplam 6 olayı aydınlattı, 9 şüpheli gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Konya?da camları kırık bir otomobili fark eden ekipler, kaza yaptığını düşündükleri otomobili inceledi. Otomobilde, bir inşaattan çalındığı belirlenen demirler bulundu. Biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Konya’da camları kırık bir otomobili fark eden ekipler, kaza yaptığını düşündükleri otomobili inceledi. Otomobilde, bir inşaattan çalındığı belirlenen demirler bulundu. Biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.

 Hafta sonunda yaşanan hırsızlıklarla ilgili çalışmasını sürdüren Konya polisi, 6 olayla ilgili toplam 9 kişiyi gözaltına aldı.

Selçuklu İlçesi Sille Parsana Mahallesi’nde camları kırık bir otomobili fark eden Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri, kaza yaptığını düşündükleri otomobilden şüphelendi. Otomobili inceleyen ekipler, inşaat demirlerini buldu. Demirlerin çalıntı olduğunu belirleyen polis, Ali Fatih A., Adil A.Sema ve Caner G.’yi gözaltına aldı.

Operasyonlarda Karaman yolundaki bir işyerinden yardım kutusu çalan Hasan Ü., Karatay ilçesindeki bir işyerinin kasasından para alan Yunus D., Sille Mahallesi’nde bir bağ evinden ev eşyası çaldığı iddia edilen Ali Ç. yakalandı. Yine Karatay ilçesindeki bir marketten gıda maddesi çaldığı iddia edilen Servet K. yakalandı. Karatay ilçesi Fetih Mahallesi’nde ise bir işyerinin deposuna giren Emir A., pencereden sarkıttığı ipe 3 koli çayı bağlayıp, çaldı. Motosikletle kaçmaya çalışan şüpheli kıskıvrak yakalandı.  

Hırsızlık polisi, hafta sonunda bir gün içinde yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında toplam 6 olayı aydınlattı, 9 şüpheli gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.