ESRARENGİZ OLAYI KAMERA ÇÖZDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2017 - 05:45, Güncelleme: 24.02.2017 - 05:45
 

ESRARENGİZ OLAYI KAMERA ÇÖZDÜ

ESRARENGİZ OLAYI KAMERA ÇÖZDÜ

Ağır  kış  şartlarının  yaşandığı Seydişehir’de yeni cami mahallesinde ikamet eden isminin açıklanmasını istemeyen   vatandaş sabah  kalkınca   evinin önündeki aracının  sağ ön farının  kırıldığı  tamponun parçalandığını ve kan izlerini  görünce  hemen  polisi arar.  Olay yerine  gelen   polis  ekipleri, olay  yerinde yaptığı incelemeden sonra olayın  insan  eliyle    olma ihtimalinin düşük olduğunu  değerlendirir. Hemen   etrafta  güvenlik kamerası  olup olmadığına  bakılır, uzaklarda   bir kamera  tespit edilir, buradan  yayınlanamayacak kadar bozuk  olan görüntüler dikkatlice  incelendiğinde   gerçek  ortaya çıkar. " Aç kalan  iki kurt köpeği  mahalledeki bir   kediyi kovalarlarken  kedi can  havliyle  aracın   kaputun içine saklanır. Açlıktan gözü dönmüş köpekler  kediyi  oradan çıkarmak için  aracın sağ ön farını ve tamponunu söküp kediyi oradan çıkararak yemişlerdir”  
ESRARENGİZ OLAYI KAMERA ÇÖZDÜ

Ağır  kış  şartlarının  yaşandığı Seydişehir’de yeni cami mahallesinde ikamet eden isminin açıklanmasını istemeyen   vatandaş sabah  kalkınca   evinin önündeki aracının  sağ ön farının  kırıldığı  tamponun parçalandığını ve kan izlerini  görünce  hemen  polisi arar. 

Olay yerine  gelen   polis  ekipleri, olay  yerinde yaptığı incelemeden sonra olayın  insan  eliyle    olma ihtimalinin düşük olduğunu  değerlendirir.

Hemen   etrafta  güvenlik kamerası  olup olmadığına  bakılır, uzaklarda   bir kamera  tespit edilir, buradan  yayınlanamayacak kadar bozuk  olan görüntüler dikkatlice  incelendiğinde   gerçek  ortaya çıkar.

" Aç kalan  iki kurt köpeği  mahalledeki bir   kediyi kovalarlarken  kedi can  havliyle  aracın   kaputun içine saklanır. Açlıktan gözü dönmüş köpekler  kediyi  oradan çıkarmak için  aracın sağ ön farını ve tamponunu söküp kediyi oradan çıkararak yemişlerdir”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.