ET BİRLİĞİ BÖLGESEL BİRLİĞE DÖNÜŞTÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2013 - 07:02, Güncelleme: 06.09.2013 - 07:02
 

ET BİRLİĞİ BÖLGESEL BİRLİĞE DÖNÜŞTÜ

Kısa bir süre önce ilçemizde faaliyet göstermeye başlayan Kırmızı Et Üreticileri Birliği bölgesel bir birliğe dönüştü.

Kısa bir süre önce ilçemizde faaliyet göstermeye başlayan Kırmızı Et Üreticileri Birliği bölgesel bir birliğe dönüştü. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kararı ile resmiyet kazanan Türkiye’de ilk bölge birliği olan Seydişehir Kırmızı Et Üreticileri Birliğine Bozkır Ahırlı ve Yalhüyük ilçeleri de katıldı. Bu konuda bilgi veren  Seydişehir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Fatih Tiryaki: “Seydişehir’de faaliyete geçirdiğimiz Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin bölgesel hüviket kazanması Türkiye’de bir ilktir.Seydişehir ile birlikte Bozkır Ahırlı ve Yalhüyük ilçelerindeki kırmızı et üreticilerimiz Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının sağlamış olduğu hibe desteklerini alması için Konya’ya gitme durumunda kalmayacaklar.” Dedi. Birlik olarak bölgenin kırmızı et üreticilerine en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını söyleyen başkan Tiryaki ” İleride AB ve kalkınma ajanslarının bizle ilgili çalışmalarından faydalandırılacak. Devletin verdiği hibe desteklerinden de yararlandırmak için ileriye dönük çalışmalarının olduğunu sözlerine ekledi.
Kısa bir süre önce ilçemizde faaliyet göstermeye başlayan Kırmızı Et Üreticileri Birliği bölgesel bir birliğe dönüştü.

Kısa bir süre önce ilçemizde faaliyet göstermeye başlayan Kırmızı Et Üreticileri Birliği bölgesel bir birliğe dönüştü.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kararı ile resmiyet kazanan Türkiye’de ilk bölge birliği olan Seydişehir Kırmızı Et Üreticileri Birliğine Bozkır Ahırlı ve Yalhüyük ilçeleri de katıldı.

Bu konuda bilgi veren  Seydişehir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Fatih Tiryaki:

“Seydişehir’de faaliyete geçirdiğimiz Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin bölgesel hüviket kazanması Türkiye’de bir ilktir.Seydişehir ile birlikte Bozkır Ahırlı ve Yalhüyük ilçelerindeki kırmızı et üreticilerimiz Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının sağlamış olduğu hibe desteklerini alması için Konya’ya gitme durumunda kalmayacaklar.” Dedi.

Birlik olarak bölgenin kırmızı et üreticilerine en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını söyleyen başkan Tiryaki ” İleride AB ve kalkınma ajanslarının bizle ilgili çalışmalarından faydalandırılacak. Devletin verdiği hibe desteklerinden de yararlandırmak için ileriye dönük çalışmalarının olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.