Eti Alüminyum İlkokulunda Okuma Bayramı Şenliği

Eğitim 18.01.2023 - 11:20, Güncelleme: 18.01.2023 - 11:23
 

Eti Alüminyum İlkokulunda Okuma Bayramı Şenliği

Seydişehir Alüminyum Emine Cengiz İlkokulunda Okuma bayramı etkinliği düzenlendi.

Okulun çok amaçlı toplantı salonunda 1. Sınıf öğrencilerinin okuma bayramına katılım oldukça yoğun oldu. Öğrencilere Okul öğretmeni tarafından Okuma Belgesi ve rozeti verildi. Birinci sınıf öğrencileri ezberledikleri şiirleri okudu. Sınıf Öğretmeni Emine Şahin nezaretinde öğrencilerin hazırladıkları şiirler ve oyunlar öğrenci velileri tarafından çok beğeni topladı. Programın son bölümünde Okuma bayramı etkinliği için pastayı Sınıf Öğretmeni Emine Şahin kesti. Alüminyum Emine Cengiz İlkokulunda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul yöneticileri, öğretmen öğrenci velileri katıldı.
Seydişehir Alüminyum Emine Cengiz İlkokulunda Okuma bayramı etkinliği düzenlendi.

Okulun çok amaçlı toplantı salonunda 1. Sınıf öğrencilerinin okuma bayramına katılım oldukça yoğun oldu.
Öğrencilere Okul öğretmeni tarafından Okuma Belgesi ve rozeti verildi.
Birinci sınıf öğrencileri ezberledikleri şiirleri okudu. Sınıf Öğretmeni Emine Şahin nezaretinde öğrencilerin hazırladıkları şiirler ve oyunlar öğrenci velileri tarafından çok beğeni topladı.
Programın son bölümünde Okuma bayramı etkinliği için pastayı Sınıf Öğretmeni Emine Şahin kesti.
Alüminyum Emine Cengiz İlkokulunda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul yöneticileri, öğretmen öğrenci velileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.