ETİ A.Ş. personeline test taraması

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2020 - 04:13, Güncelleme: 18.08.2020 - 04:13
 

ETİ A.Ş. personeline test taraması

İlçemizde bulunan ETİ A.Ş. fabrikası çalışanlarının tümü tedbir amaçlı antikor testi yapılmaya başlandı.

ETİ A.Ş. çalışanların sağlığını  korumak ve üretimin aksamaması için 2000 çalışan personelin tümünü korona virüs testinden geçirdiği öğrenildi. Fabrika yetkililerinin özel bir şirkete  yaptırdıkları test sonuçlarında şimdiye kadar taranan bine yakın  işçide çok az sayıda vakaya rastlandığı ve bu rastlanan vakalarında kesinleşmesi için ise şüpheli  kişilerin hastanede tekrar testlerinin  yapıldığı edinilen bilgiler arasında. Fabrikadaki tarama testinde pozitif çıkan 7-8 işçinin hastalık belirtilerini göstermemesi dikkat çekti.  
İlçemizde bulunan ETİ A.Ş. fabrikası çalışanlarının tümü tedbir amaçlı antikor testi yapılmaya başlandı.

ETİ A.Ş. çalışanların sağlığını  korumak ve üretimin aksamaması için 2000 çalışan personelin tümünü korona virüs testinden geçirdiği öğrenildi.

Fabrika yetkililerinin özel bir şirkete  yaptırdıkları test sonuçlarında şimdiye kadar taranan bine yakın  işçide çok az sayıda vakaya rastlandığı ve bu rastlanan vakalarında kesinleşmesi için ise şüpheli  kişilerin hastanede tekrar testlerinin  yapıldığı edinilen bilgiler arasında.

Fabrikadaki tarama testinde pozitif çıkan 7-8 işçinin hastalık belirtilerini göstermemesi dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.