ETLİEKMEKÇİ BİR GÜNLÜK HASILATINI DEPREMZEDELERE GÖNDERİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2020 - 12:13, Güncelleme: 29.01.2020 - 12:13
 

ETLİEKMEKÇİ BİR GÜNLÜK HASILATINI DEPREMZEDELERE GÖNDERİYOR

İlçemizde etliekmekçilik yapan Aydın Kahraman bir günlük hasılatını Elazığ depreminde zarar gören depremzedelere gönderecek.

Tüm yurttan Elazığ depreminde zarar gören vatandaşlara yardımlar sürerken bölgeye bir yardım eli de Seydişehir'den uzandı. Seydişehir Seyyiharun Bulvarı'nda etliekmek dükkanı işleten Aydın Kahraman bir günlük kazancını depremzedelere bağışlama kararı aldı. Kahraman Toroslar Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, "Kendi iş yerimdeki bir günlük hasılatımı AFAD kanalı ile deprem bölgesindeki kardeşlerimize göndereceğim onların yerinde bizde olabilirdik acıları acımızdır. Benim başlattığım bu yardım kampanyasına esnaf arkadaşlarıma ve meslektaşlarımdan destek bekliyorum." dedi.
İlçemizde etliekmekçilik yapan Aydın Kahraman bir günlük hasılatını Elazığ depreminde zarar gören depremzedelere gönderecek.

Tüm yurttan Elazığ depreminde zarar gören vatandaşlara yardımlar sürerken bölgeye bir yardım eli de Seydişehir'den uzandı.

Seydişehir Seyyiharun Bulvarı'nda etliekmek dükkanı işleten Aydın Kahraman bir günlük kazancını depremzedelere bağışlama kararı aldı.

Kahraman Toroslar Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, "Kendi iş yerimdeki bir günlük hasılatımı AFAD kanalı ile deprem bölgesindeki kardeşlerimize göndereceğim onların yerinde bizde olabilirdik acıları acımızdır. Benim başlattığım bu yardım kampanyasına esnaf arkadaşlarıma ve meslektaşlarımdan destek bekliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.