ETÜT EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET ÇOŞKUSU YAŞADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2016 - 01:05, Güncelleme: 01.06.2016 - 01:05
 

ETÜT EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET ÇOŞKUSU YAŞADI

Seydişehir Bilgi Bankası ve Etüt Eğitim merkezi mezuniyet töreni ve yılsonu şöleni belediye düğün salonunda gerçekleşti.

Etüt Eğitim merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu program renkli görüntülere sahne oldu. Programın açılış konuşmasını yapan Bilgi Bankası ve Etüt Eğitim merkezi kurucusu Sıtkı Özkaldı, “vatanı sevmek asla lafta olmaz. Vatanı sevmek yapacağınız işi en iyi şekilde yapmakla olur” diyerek; “Bilgi Bankası ve Etüt Eğitim merkezimiz,  öğretmenlerimizle beraber bu anlayışla çalışarak belirli bir yere gelmiştir. Etüt Eğitim merkezimizin bu başarısında öğretmen arkadaşlarımızın büyük emeği var. Kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum. Siz velilerimize de çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz pırıl pırıl ne güzel evlat yetiştirmişsiniz. Bilgi Bankası ve Etüt Eğitim merkezi artık Seydişehir’de bir marka oldu. Sizlerden ricam bizim işleyişimizi takip ediniz. Sizin eleştirileriniz bizlere ışık tutacaktır.” dedi. Etüt Eğitim merkezi öğrencilerinin objektife yansıyan slayt gösterilerinden sonra dereceye giren öğrencilere sertifikaları verildi. Mezuniyet programı öğrencilerin hazırladığı şiir, müzik ve piyes gösterileri büyük beğeni kazandı.
Seydişehir Bilgi Bankası ve Etüt Eğitim merkezi mezuniyet töreni ve yılsonu şöleni belediye düğün salonunda gerçekleşti.

Etüt Eğitim merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu program renkli görüntülere sahne oldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Bilgi Bankası ve Etüt Eğitim merkezi kurucusu Sıtkı Özkaldı, “vatanı sevmek asla lafta olmaz. Vatanı sevmek yapacağınız işi en iyi şekilde yapmakla olur” diyerek; “Bilgi Bankası ve Etüt Eğitim merkezimiz,  öğretmenlerimizle beraber bu anlayışla çalışarak belirli bir yere gelmiştir. Etüt Eğitim merkezimizin bu başarısında öğretmen arkadaşlarımızın büyük emeği var. Kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum. Siz velilerimize de çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz pırıl pırıl ne güzel evlat yetiştirmişsiniz. Bilgi Bankası ve Etüt Eğitim merkezi artık Seydişehir’de bir marka oldu. Sizlerden ricam bizim işleyişimizi takip ediniz. Sizin eleştirileriniz bizlere ışık tutacaktır.” dedi.

Etüt Eğitim merkezi öğrencilerinin objektife yansıyan slayt gösterilerinden sonra dereceye giren öğrencilere sertifikaları verildi.

Mezuniyet programı öğrencilerin hazırladığı şiir, müzik ve piyes gösterileri büyük beğeni kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.