Evde BABA, Salonda HOCA (VİDEOLU HABER)

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.02.2022 - 00:19, Güncelleme: 24.02.2022 - 00:30
 

Evde BABA, Salonda HOCA (VİDEOLU HABER)

Seydişehir'de çocuklarını diğer sporculardan ayırmayan azimli muay thai hocası Serkan Yıldız, yoğun çalışmalar sonrası oğlu Gürkan Uğur Yıldız’ı kilosunda Avrupa 2.si yaparak gümüş madalya kazandırdı.

Çocuklarımı da kendim gibi sporcu yetiştiriyorum diyen iki çocuk babası antrenör Serkan Yıldız; "Çocuklarım Pelin Sena(17)’yı ve Gürkan Uğur (13)’u kendim gibi muay thai sporcusu yaptım. Bu sporda gayet başarılılar. Takımım olan Seydişehir Belediye Spor muay thai dalında, bir ilçe olmamıza rağmen çok sayıda ilden de iddalıyız" dedi. Yıldız “Şimdiye kadar ulusal ve uluslar arası çıktığımız hiçbir müsabakadan madalyasız dönmedik. 2014 yılında kurulmamıza rağmen 19 milli sporcu çıkardık ve bunların yarısı spor akademisinde okuyor”dedi Disiplinli çalışma sonucu oğlunu Avrupa 2.si yaptı Serkan Yıldız: "Ben sporcularımı çok disiplinli ve sporu sevdirerek çalıştırırım.13-20 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Muay Thai 2022 Avrupa Şampiyonasında oğlum ve aynı zamanda sporcum Gürkan Uğur Yıldız, 56 kiloda Yıldız Erkek müsabakalarında  ikincilik başarısı kazanarak bizleri gururlandırdı. Müsabakaya 38 ülkeden 850 sporcu katıldı. Hedefimiz olimpiyatlara girerek iyi bir derece almak" olduğunu söyledi.  
Seydişehir'de çocuklarını diğer sporculardan ayırmayan azimli muay thai hocası Serkan Yıldız, yoğun çalışmalar sonrası oğlu Gürkan Uğur Yıldız’ı kilosunda Avrupa 2.si yaparak gümüş madalya kazandırdı.

Çocuklarımı da kendim gibi sporcu yetiştiriyorum diyen iki çocuk babası antrenör Serkan Yıldız;
"Çocuklarım Pelin Sena(17)’yı ve Gürkan Uğur (13)’u kendim gibi muay thai sporcusu yaptım. Bu sporda gayet başarılılar. Takımım olan Seydişehir Belediye Spor muay thai dalında, bir ilçe olmamıza rağmen çok sayıda ilden de iddalıyız" dedi.

Yıldız “Şimdiye kadar ulusal ve uluslar arası çıktığımız hiçbir müsabakadan madalyasız dönmedik. 2014 yılında kurulmamıza rağmen 19 milli sporcu çıkardık ve bunların yarısı spor akademisinde okuyor”dedi

Disiplinli çalışma sonucu oğlunu Avrupa 2.si yaptı

Serkan Yıldız: "Ben sporcularımı çok disiplinli ve sporu sevdirerek çalıştırırım.13-20 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Muay Thai 2022 Avrupa Şampiyonasında oğlum ve aynı zamanda sporcum Gürkan Uğur Yıldız, 56 kiloda Yıldız Erkek müsabakalarında  ikincilik başarısı kazanarak bizleri gururlandırdı. Müsabakaya 38 ülkeden 850 sporcu katıldı. Hedefimiz olimpiyatlara girerek iyi bir derece almak" olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.