FAHRETTİN YOKUŞ: ''BOZKIR YOLUNU YA BİTİRİN YA KAPATIN…''

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2018 - 11:31, Güncelleme: 30.08.2018 - 11:31
 

FAHRETTİN YOKUŞ: ''BOZKIR YOLUNU YA BİTİRİN YA KAPATIN…''

İyi partiden Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş vatandaşlarına teşekkür için Seydişehir’e geldi.

Yokuş bir dizi ziyaretlerinden sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe başkanı Yılmaz Dönderici ve yönetiminizde hazır olduğu, Bir otelde yaptığı basın toplantısında, Seydişehir’in sorunlarını da gündeme getirdi. Fahrettin yokuş inşaatı devam eden Bozkır yoluyla ilgili ise; ‘’ BU yol çok tehlikeli bir durumda. Bu yolun ya bir an önce bitirilmesi veya trafiğe kapatılması gerekir.’’ dedi. Fahrettin Yokuşun basın açıklamasından önce İlçe başkanı Yılmaz Dönderici; ‘’ Biz geçmiş siyasilere benzemeyeceğimizi seçimden önce söylemiştik. Siz basın mensuplarıyla buluşmadan önce Milletvekilimiz Yokuş’a Seydişehir’in sorunlarını dile getirdim. Siz basın mensupları bu anlamda düşüncelerini milletvekilimize aktarmasının iyi olacağını düşündük. Katıldığınız için teşekkür ederim dedi. Milletvekili Fahrettin Yokuş ise, kendisinin sendika kökenli bir milletvekili olduğunu, söylemden ziyade eylem adamı olduğunu, yasaların dışına çıkmadan, mağdur olan haksızlığa uğrayan vatandaşların yanında olacağını belirterek; ‘’bu seçim diğer seçimlerden farklı olarak yeni bir sisteme onay verilmesi seçimiydi. Vatandaşlar tercihini bu yönde kullandı. İnsanlarımızla kavga edecek halimiz yok. Seçim sonuçlarına saygı duyuyoruz. Yeni sistemden Kuvvetler ayrılığı tamamen ortadan kalktı. Cumhur Başkanı kanun üstünde karar çıkartabiliyor. Bakanlıkların dokunulmazlığı var. Öyle bir keyfi uygulamaya muhalefet olarak elimiz kolumuz bağlı oturamayız. 120 bin oy alarak milletvekili seçildim. 20 binlirada aylık alıyorum bu halkın teveccühünü ve aldığımız paranın hakkını vermem gerekir. O nun için gece, gündüz demeden başta bölgemizin ve Konyamızın teme sorunlarıyla ilgileneceğim. Bu ziyaretim hem seçimler sonucu ziyaretim bu anlamda Seydişehirin sorunlarını yerinde tespit etme ziyaretidir ‘’ dedi. Fahrettin Yokuş Derebucak yolunu,Süleyaniye yolunu, genişletilmesini ve kışında Açık halde tutlmasını ve Bozkır yolunda Biran evvel bitirilmesini isteyerek sayın ilçe başkanından ve ziyaretçilerden aldığım sorunlara birebir ilgileneceğini söyledi. Seydişehir’in en büyük sorununun göç sorunu olduğunu da söyleyen Yokuş Seydişehir 100 bin Nüfustan 60 binlere kadar düşmüştür. Bunun sebebinin iktidar tarafından açıklanmalıdır. Onun için diyoruz ki Seydişehir’in en önemli sorunu göç sorunudur seklinde konuştu. Br gazetecinin Türkiye zor durumda, gündemde bişr Amerika dayatması var. Bazı yatırımlardan Türkiye’nin daha önemli sorunları var. Hükümetin bu yönde tasarruflara daha önem vermesi gerekmez mi? Sorusuna Yokuş; ‘’ Elbette böylesıkışık dönemlerde hükümetin yanındayız. Siz basın mensuplarıyla buluşmadan önce karavirandan geldim. Yol çok tehlikeli. Bu haliyle daha çok can alır. Onun içi diyorum ki Bu yol ne yapıp ,yapıp biran önce bitirilmeli yada trafiğe kapatılmalıdır.’’ Dedi. Haber Merkezi  
İyi partiden Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş vatandaşlarına teşekkür için Seydişehir’e geldi.

Yokuş bir dizi ziyaretlerinden sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İlçe başkanı Yılmaz Dönderici ve yönetiminizde hazır olduğu, Bir otelde yaptığı basın toplantısında, Seydişehir’in sorunlarını da gündeme getirdi.

Fahrettin yokuş inşaatı devam eden Bozkır yoluyla ilgili ise;

‘’ BU yol çok tehlikeli bir durumda. Bu yolun ya bir an önce bitirilmesi veya trafiğe kapatılması gerekir.’’ dedi.

Fahrettin Yokuşun basın açıklamasından önce İlçe başkanı Yılmaz Dönderici; ‘’ Biz geçmiş siyasilere benzemeyeceğimizi seçimden önce söylemiştik. Siz basın mensuplarıyla buluşmadan önce Milletvekilimiz Yokuş’a Seydişehir’in sorunlarını dile getirdim. Siz basın mensupları bu anlamda düşüncelerini milletvekilimize aktarmasının iyi olacağını düşündük. Katıldığınız için teşekkür ederim dedi.

Milletvekili Fahrettin Yokuş ise, kendisinin sendika kökenli bir milletvekili olduğunu, söylemden ziyade eylem adamı olduğunu, yasaların dışına çıkmadan, mağdur olan haksızlığa uğrayan vatandaşların yanında olacağını belirterek; ‘’bu seçim diğer seçimlerden farklı olarak yeni bir sisteme onay verilmesi seçimiydi. Vatandaşlar tercihini bu yönde kullandı. İnsanlarımızla kavga edecek halimiz yok. Seçim sonuçlarına saygı duyuyoruz. Yeni sistemden Kuvvetler ayrılığı tamamen ortadan kalktı.

Cumhur Başkanı kanun üstünde karar çıkartabiliyor. Bakanlıkların dokunulmazlığı var. Öyle bir keyfi uygulamaya muhalefet olarak elimiz kolumuz bağlı oturamayız. 120 bin oy alarak milletvekili seçildim. 20 binlirada aylık alıyorum bu halkın teveccühünü ve aldığımız paranın hakkını vermem gerekir. O nun için gece, gündüz demeden başta bölgemizin ve Konyamızın teme sorunlarıyla ilgileneceğim. Bu ziyaretim hem seçimler sonucu ziyaretim bu anlamda Seydişehirin sorunlarını yerinde tespit etme ziyaretidir ‘’ dedi.

Fahrettin Yokuş Derebucak yolunu,Süleyaniye yolunu, genişletilmesini ve kışında Açık halde tutlmasını ve Bozkır yolunda Biran evvel bitirilmesini isteyerek sayın ilçe başkanından ve ziyaretçilerden aldığım sorunlara birebir ilgileneceğini söyledi.

Seydişehir’in en büyük sorununun göç sorunu olduğunu da söyleyen Yokuş Seydişehir 100 bin Nüfustan 60 binlere kadar düşmüştür. Bunun sebebinin iktidar tarafından açıklanmalıdır. Onun için diyoruz ki Seydişehir’in en önemli sorunu göç sorunudur seklinde konuştu.

Br gazetecinin Türkiye zor durumda, gündemde bişr Amerika dayatması var. Bazı yatırımlardan Türkiye’nin daha önemli sorunları var. Hükümetin bu yönde tasarruflara daha önem vermesi gerekmez mi? Sorusuna

Yokuş; ‘’ Elbette böylesıkışık dönemlerde hükümetin yanındayız. Siz basın mensuplarıyla buluşmadan önce karavirandan geldim. Yol çok tehlikeli. Bu haliyle daha çok can alır. Onun içi diyorum ki Bu yol ne yapıp ,yapıp biran önce bitirilmeli yada trafiğe kapatılmalıdır.’’ Dedi.

Haber Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.