FAHRİ ZABITA MEMURU SEÇİLEN ENGELLİ GENÇ, ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2017 - 03:05, Güncelleme: 16.05.2017 - 03:05
 

FAHRİ ZABITA MEMURU SEÇİLEN ENGELLİ GENÇ, ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

Doğuştan engelli Muhammet Uzun, engelliler haftası dolayısıyla Seydişehir Belediyesinde fahri zabıta olarak göreve başladı. Engelli gencin bu görevi 3 gün boyunca devam edecek.

Engelliler haftası dolayısıyla Seydişehir’de çeşitli etkinlikler düzenleniyor… Etkinlikler çerçevesinde Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, doğuştan engelli Muhammet Uzun'u 3 günlüğüne fahri zabıta olarak görevlendirdi. Görevi alır almaz çalışmaya başlayan engelli genç, ilk olarak piknik yapmak için Kuğulu Park’a giden vatandaşları ateş yakmamaları konusunda uyardı… Engelli yollarına park eden araçların plakalarını da trafik ekiplerine bildirerek kaldırtan Muhammet Uzun, Seydişehir belediyesine kendisine verdiği bu görevden dolayı teşekkür etti, uygulamanın bütün belediyelere örnek olmasını diledi… Uzun, vatandaşları da engelli yollarına araçlarını park etmemeleri konusunda uyardı… Fahri Zabıta Uzun ;"Seydişehir Belediyesi 10-16 Mayıs Türkiye Engelliler Haftası nedeniyle Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’ın bana vermiş olduğu fahri zabıtalık görevini üstleniyorum. Bugün ekip arkadaşlarımla birlikte Seydişehir’de engelli rampası olmayan yerleri tespit ettik. En yakın zamanda Fen İşleri ekibimiz bu hususla  ilgilenecek ve engellilerimiz rampalarını kullanabilecekler. Ben Seydişehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Bu uygulamanın bütün belediyelere örnek olmasını diliyorum" dedi. Belediyecilikte en zor görevlerden birinin Zabıta Hizmetleri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Zabıtalık görevi direkt vatandaşlarla yüz yüze gelinen görevlerden birisidir. Engelliler haftası münasebeti ile kardeşlerimizden Muhammed bu hafta bize destek oldu. En zor görev olan Zabıtalığı en iyi şekilde engelli de olsa yapabileceğini Seydişehir’de sergilemiş oldu. Bize vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.            
Doğuştan engelli Muhammet Uzun, engelliler haftası dolayısıyla Seydişehir Belediyesinde fahri zabıta olarak göreve başladı. Engelli gencin bu görevi 3 gün boyunca devam edecek.

Engelliler haftası dolayısıyla Seydişehir’de çeşitli etkinlikler düzenleniyor…

Etkinlikler çerçevesinde Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, doğuştan engelli Muhammet Uzun'u 3 günlüğüne fahri zabıta olarak görevlendirdi.

Görevi alır almaz çalışmaya başlayan engelli genç, ilk olarak piknik yapmak için Kuğulu Park’a giden vatandaşları ateş yakmamaları konusunda uyardı… Engelli yollarına park eden araçların plakalarını da trafik ekiplerine bildirerek kaldırtan Muhammet Uzun, Seydişehir belediyesine kendisine verdiği bu görevden dolayı teşekkür etti, uygulamanın bütün belediyelere örnek olmasını diledi… Uzun, vatandaşları da engelli yollarına araçlarını park etmemeleri konusunda uyardı…

Fahri Zabıta Uzun ;"Seydişehir Belediyesi 10-16 Mayıs Türkiye Engelliler Haftası nedeniyle Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’ın bana vermiş olduğu fahri zabıtalık görevini üstleniyorum. Bugün ekip arkadaşlarımla birlikte Seydişehir’de engelli rampası olmayan yerleri tespit ettik. En yakın zamanda Fen İşleri ekibimiz bu hususla  ilgilenecek ve engellilerimiz rampalarını kullanabilecekler. Ben Seydişehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Bu uygulamanın bütün belediyelere örnek olmasını diliyorum" dedi.

Belediyecilikte en zor görevlerden birinin Zabıta Hizmetleri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Zabıtalık görevi direkt vatandaşlarla yüz yüze gelinen görevlerden birisidir. Engelliler haftası münasebeti ile kardeşlerimizden Muhammed bu hafta bize destek oldu. En zor görev olan Zabıtalığı en iyi şekilde engelli de olsa yapabileceğini Seydişehir’de sergilemiş oldu. Bize vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.