FAKÜLTEYE KİTAP BAĞIŞLADILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2012 - 01:00, Güncelleme: 21.12.2012 - 01:00
 

FAKÜLTEYE KİTAP BAĞIŞLADILAR

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Teşkilatı Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Yunus Çengeloğlu?nu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Teşkilatı Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi  Dekanı Yunus Çengeloğlu’nu ziyaret etti. CHP  İlçe Başkanı Namık Özden, Kadın Kolları Başkanı Seher Bodur, Gençlik Kolları Başkanı Levent Üçüncü, yönetim kurulu üyelerinden Abdullah Deniz, Ayşe Taş’ın ziyaret ettikleri Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi kütüphanesine roman,şiir,ansiklopedi,hikaye ve edebi türlerden oluşan 9 koli kitap bağışladılar. CHP ilçe teşkilatının ziyaretinden ve kitap bağışından memnun kaldığını söyleyen Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Yunus Çengeloğlu: “Halkın üniversiteleri sahiplenmesi çok önemli. Biz Seydişehir halkından fakülteyi sahiplenmelerini arzu ediyoruz. Bu mana da sizlerin bu kitap bağışını önemsiyoruz.” dedi Kitap bağışlarında siyasi bir amaçlarının olmadığını söyleyen CHP ilçe Başkanı Namık Özden: Yeni açılan Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi kütüphanesine kitap zenginliği kazandırmak. Kütüphanede yeterli sayıda kitap olmadığını öğrendik. Sayın Yunus Çengeloğlu Bey’inde hitap ettiği gibi bu okul bizim, Seydişehir halkını üniversiteyi sahiplenmesini bizde istiyoruz.” Şeklinde konuştu.       
Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Teşkilatı Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Yunus Çengeloğlu?nu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Teşkilatı Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi  Dekanı Yunus Çengeloğlu’nu ziyaret etti.

CHP  İlçe Başkanı Namık Özden, Kadın Kolları Başkanı Seher Bodur, Gençlik Kolları Başkanı Levent Üçüncü, yönetim kurulu üyelerinden Abdullah Deniz, Ayşe Taş’ın ziyaret ettikleri Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi kütüphanesine roman,şiir,ansiklopedi,hikaye ve edebi türlerden oluşan 9 koli kitap bağışladılar.

CHP ilçe teşkilatının ziyaretinden ve kitap bağışından memnun kaldığını söyleyen Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Yunus Çengeloğlu:

“Halkın üniversiteleri sahiplenmesi çok önemli. Biz Seydişehir halkından fakülteyi sahiplenmelerini arzu ediyoruz. Bu mana da sizlerin bu kitap bağışını önemsiyoruz.” dedi

Kitap bağışlarında siyasi bir amaçlarının olmadığını söyleyen CHP ilçe Başkanı Namık Özden:

Yeni açılan Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi kütüphanesine kitap zenginliği kazandırmak. Kütüphanede yeterli sayıda kitap olmadığını öğrendik. Sayın Yunus Çengeloğlu Bey’inde hitap ettiği gibi bu okul bizim, Seydişehir halkını üniversiteyi sahiplenmesini bizde istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.