FATİH PROJESİ KAPSAMINDA SEYDİŞEHİR?DE TABLET BİLGİSAYARLAR DAĞITILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2014 - 12:26, Güncelleme: 17.03.2014 - 12:26
 

FATİH PROJESİ KAPSAMINDA SEYDİŞEHİR?DE TABLET BİLGİSAYARLAR DAĞITILDI

Eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okullarımızdaki teknolojiyi iyileştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca uygulanan, Ulaştırma Bakanlığınca ise destek verilen Fatih Projesi kapsamında Seydişehir?deki okullarında tablet dağıtımı yapıldı.

Eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okullarımızdaki teknolojiyi iyileştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca uygulanan, Ulaştırma Bakanlığınca ise destek verilen Fatih Projesi kapsamında Seydişehir’deki okullarında tablet dağıtımı yapıldı. Seydişehir Anadolu Lisesinde 9. Sınıflara tabletlerini ise Kaymakam Tuncay Sonel dağıttı. Öğrencilere konuşan Kaymakam Tuncay Sonel; Hepiniz geleceğin Türkiye’sinde inşallah önemli yerlere gelerek güzel işler yapacaksınız. Kendinize, ailenize ve bu güzel ülkemize güzel işler yapmak için çok çalışmanız ve bilgi bakımından donanımlı olmanız gerekir. Son yıllarda özellikle köylerden gelen liseli öğrencilerimize sıcak yemek ve servis desteğinin verilmesi. Yeni okullar yapılması, mevcut okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi gibi eğitim adına çok büyük destekler sağlanmaktadır. Bugün de Fatih Projesi kapsamında sizlere tabletlerinizi dağıtıyoruz. Bunları derslerinizde, teknolojiyi takip etmenizde ve kendinizi geliştirmede kullanın. Bizim okul yıllarımızda böyle bir imkan yoktu. Sizler her konuda çok şanslısınız. Bunların kıymetini bilin. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de eğitim adına başta bu dağıtılan tabletler olmak üzere her türlü desteği veren Sayın Başbakanımıza, Sayın Milli Eğitim Bakanımıza ve tüm emeği geçenlere şükranlarımızı arz ediyor, sizlere sağlık mutluluk, huzur ve başarılarla dolu bir hayat diliyoruz. “ diyerek duygularını dile getirdi.
Eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okullarımızdaki teknolojiyi iyileştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca uygulanan, Ulaştırma Bakanlığınca ise destek verilen Fatih Projesi kapsamında Seydişehir?deki okullarında tablet dağıtımı yapıldı.

Eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okullarımızdaki teknolojiyi iyileştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca uygulanan, Ulaştırma Bakanlığınca ise destek verilen Fatih Projesi kapsamında Seydişehir’deki okullarında tablet dağıtımı yapıldı.

Seydişehir Anadolu Lisesinde 9. Sınıflara tabletlerini ise Kaymakam Tuncay Sonel dağıttı.

Öğrencilere konuşan Kaymakam Tuncay Sonel; Hepiniz geleceğin Türkiye’sinde inşallah önemli yerlere gelerek güzel işler yapacaksınız. Kendinize, ailenize ve bu güzel ülkemize güzel işler yapmak için çok çalışmanız ve bilgi bakımından donanımlı olmanız gerekir. Son yıllarda özellikle köylerden gelen liseli öğrencilerimize sıcak yemek ve servis desteğinin verilmesi. Yeni okullar yapılması, mevcut okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi gibi eğitim adına çok büyük destekler sağlanmaktadır. Bugün de Fatih Projesi kapsamında sizlere tabletlerinizi dağıtıyoruz. Bunları derslerinizde, teknolojiyi takip etmenizde ve kendinizi geliştirmede kullanın. Bizim okul yıllarımızda böyle bir imkan yoktu. Sizler her konuda çok şanslısınız. Bunların kıymetini bilin. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de eğitim adına başta bu dağıtılan tabletler olmak üzere her türlü desteği veren Sayın Başbakanımıza, Sayın Milli Eğitim Bakanımıza ve tüm emeği geçenlere şükranlarımızı arz ediyor, sizlere sağlık mutluluk, huzur ve başarılarla dolu bir hayat diliyoruz. “ diyerek duygularını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.