FATMA KAPTAN, TURİSTLERLE BİRLİKTE HER HAFTA SEYDİŞEHİR’DEN GEÇİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2019 - 01:44, Güncelleme: 24.05.2019 - 01:44
 

FATMA KAPTAN, TURİSTLERLE BİRLİKTE HER HAFTA SEYDİŞEHİR’DEN GEÇİYOR

20 yıl önce ambulans şoförlüğü ile başlayan kaptanlık macerasını, turizm sektörüne atılarak otobüs ve servis araçlarıyla devam ettiren Fatma Çelik, Antalya – Kapadokya arasında turist taşıyor.

2 çocuk annesi 50 yaşındaki Fatma Çelik, 20 yıl önce Denizli’de hizmet sektöründe temizlik personeli olarak çalışırken bir yakınının tavsiyesi üzerine ehliyet alarak ambulans şoförlüğüne başladı. Ambulans şoförlüğünün ardından Denizli Belediyesi’nde işe başlayarak servis şoförlüğü yapan Çelik, daha sonra öğrenci servisi kullanmaya başladı. Şehirlerarası otobüsleri de kullanmaya başlayan Fatma Çelik, hafta sonu düzenlenen turlar ile turizm sektörüne hizmet vermeye başladı. Bu süreçte kendine hedefler koyan ve ilerlemeye çalışan Fatma Kaptan bu sefer “Hayallere Giden Yol” sloganı ile yola çıktı ve torununun ismi ile kurduğu şirkette turistlere Anadolu’yu gezdiriyor. Hayatını yollara adayan Çelik, hayatında tesadüflerin birbirini kovaladığını ve tüm araçları kullandığını anlatan Çelik; “Hep bir hayalim vardı, kendi aracım olsun, kendi işimi yapayım. O hayalimi gerçekleştirdim. 2 araç aldım. Bu yolda doğru bir şekilde ilerlemeye çalışıyorum. Mesleğimi severek yapıyorum." şeklinde konuştu. Mesleğe başlarken çok destek gördüğü eşini 5 yıl önce kaybeden ve çocuklarından büyük destek gördüğünü, bu sayede işlerini büyütmek istediğini söyleyen Çelik; “50 yaşındayım ama daha çok hayal kuruyorum. Geleceğe dair çok beklentim var. Araçları daha da büyütüp Denizli'de bir turizm acentesi kurma düşüncem var. En büyük desteğim de çocuklarım. Onlardan çok güç alıyorum. Anneler Günü'nde keşke yanlarında olsaydım ama yolda olmama rağmen aradılar.” dedi. Dil bilmemesine rağmen turistlerle çok güzel dostluklar geliştiren Fatma Çelik, Antalya – Kapadokya turların da Seydişehir’de bulunan Zirve Dinlenme Tesislerine uğramadan yoluna devam etmiyor.
20 yıl önce ambulans şoförlüğü ile başlayan kaptanlık macerasını, turizm sektörüne atılarak otobüs ve servis araçlarıyla devam ettiren Fatma Çelik, Antalya – Kapadokya arasında turist taşıyor.

2 çocuk annesi 50 yaşındaki Fatma Çelik, 20 yıl önce Denizli’de hizmet sektöründe temizlik personeli olarak çalışırken bir yakınının tavsiyesi üzerine ehliyet alarak ambulans şoförlüğüne başladı. Ambulans şoförlüğünün ardından Denizli Belediyesi’nde işe başlayarak servis şoförlüğü yapan Çelik, daha sonra öğrenci servisi kullanmaya başladı. Şehirlerarası otobüsleri de kullanmaya başlayan Fatma Çelik, hafta sonu düzenlenen turlar ile turizm sektörüne hizmet vermeye başladı.

Bu süreçte kendine hedefler koyan ve ilerlemeye çalışan Fatma Kaptan bu sefer “Hayallere Giden Yol” sloganı ile yola çıktı ve torununun ismi ile kurduğu şirkette turistlere Anadolu’yu gezdiriyor.

Hayatını yollara adayan Çelik, hayatında tesadüflerin birbirini kovaladığını ve tüm araçları kullandığını anlatan Çelik; “Hep bir hayalim vardı, kendi aracım olsun, kendi işimi yapayım. O hayalimi gerçekleştirdim. 2 araç aldım. Bu yolda doğru bir şekilde ilerlemeye çalışıyorum. Mesleğimi severek yapıyorum." şeklinde konuştu.

Mesleğe başlarken çok destek gördüğü eşini 5 yıl önce kaybeden ve çocuklarından büyük destek gördüğünü, bu sayede işlerini büyütmek istediğini söyleyen Çelik; “50 yaşındayım ama daha çok hayal kuruyorum. Geleceğe dair çok beklentim var. Araçları daha da büyütüp Denizli'de bir turizm acentesi kurma düşüncem var. En büyük desteğim de çocuklarım. Onlardan çok güç alıyorum. Anneler Günü'nde keşke yanlarında olsaydım ama yolda olmama rağmen aradılar.” dedi.

Dil bilmemesine rağmen turistlerle çok güzel dostluklar geliştiren Fatma Çelik, Antalya – Kapadokya turların da Seydişehir’de bulunan Zirve Dinlenme Tesislerine uğramadan yoluna devam etmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.