FATMANUR ÇINAR TÜRKİYE 3.SÜ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2014 - 05:24, Güncelleme: 14.09.2014 - 05:24
 

FATMANUR ÇINAR TÜRKİYE 3.SÜ OLDU

Bu sene Konya?da düzenlenen Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası renkli görüntülere sahne olurken 76 ilden 2500 civarında sporcu katıldı.

Bu sene Konya’da düzenlenen Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası renkli görüntülere sahne olurken 76 ilden 2500 civarında sporcu katıldı. 7-10 Eylül tarihleri arasında yapılan Kayhan Aytar Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası minikler kategorisinde olmasına rağmen şu ana kadar gerçekleşen en büyük organizasyonların arasında yer alıyor. 9 kortta aynı anda düzenlenen maçta 76 ilden 2500 civarında sporcu yarıştı. Seydişehir’den katılan FatmanurÇınar kategorisinde rakiplerini yenerek açık ara fark atıp Türkiye üçüncülüğüne yükseldi. Taekwondo maçlarının kolay yapılmadığına dikkat çeken Seydişehir Belediye Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Yıldırım Arıkan, maçlardan önce sporcuların uzun bir antrenman maratonundan geçtiğini dile getirdi. Taekwondo nun 8 yaşından itibaren başlayarak eğitime alındığını ifade ederek, müsabakalar ve pumse kategorilerinde yarışmalar yapıldığını belirtti.  Antrenör Arıkan, “Müsabakalarda önce Seydişehir’i, Konya’mızı ve akabinde ülkemizi temsil etmek için sporcular yetiştiriyoruz. Vatanına sevgiyle bağlanan gençlere spor ahlakını ve erdemli olmayı öğretmeliyiz. Minderde sadece yumruk atmayı, tekme atmayı öğretmek antrenörlük olamaz çocuklarımızın, gençlerimizin daha fazlasına ihtiyacı var. Ben başta kızımız Fatmanur’u ve emek veren tüm sporcularımı yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” Dedi. Taekwondo Antrenörü Yıldırım Arıkan, spora ve sporcuya desteklerini sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür etti. 
Bu sene Konya?da düzenlenen Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası renkli görüntülere sahne olurken 76 ilden 2500 civarında sporcu katıldı.

Bu sene Konya’da düzenlenen Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası renkli görüntülere sahne olurken 76 ilden 2500 civarında sporcu katıldı.

7-10 Eylül tarihleri arasında yapılan Kayhan Aytar Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası minikler kategorisinde olmasına rağmen şu ana kadar gerçekleşen en büyük organizasyonların arasında yer alıyor. 9 kortta aynı anda düzenlenen maçta 76 ilden 2500 civarında sporcu yarıştı. Seydişehir’den katılan FatmanurÇınar kategorisinde rakiplerini yenerek açık ara fark atıp Türkiye üçüncülüğüne yükseldi.

Taekwondo maçlarının kolay yapılmadığına dikkat çeken Seydişehir Belediye Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Yıldırım Arıkan, maçlardan önce sporcuların uzun bir antrenman maratonundan geçtiğini dile getirdi. Taekwondo nun 8 yaşından itibaren başlayarak eğitime alındığını ifade ederek, müsabakalar ve pumse kategorilerinde yarışmalar yapıldığını belirtti.

 Antrenör Arıkan, “Müsabakalarda önce Seydişehir’i, Konya’mızı ve akabinde ülkemizi temsil etmek için sporcular yetiştiriyoruz. Vatanına sevgiyle bağlanan gençlere spor ahlakını ve erdemli olmayı öğretmeliyiz. Minderde sadece yumruk atmayı, tekme atmayı öğretmek antrenörlük olamaz çocuklarımızın, gençlerimizin daha fazlasına ihtiyacı var. Ben başta kızımız Fatmanur’u ve emek veren tüm sporcularımı yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Taekwondo Antrenörü Yıldırım Arıkan, spora ve sporcuya desteklerini sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.