?FAYDALI OLMA DEĞERİ? SINIF TİYATROSU SAHNELENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2016 - 11:30, Güncelleme: 21.11.2016 - 11:30
 

?FAYDALI OLMA DEĞERİ? SINIF TİYATROSU SAHNELENDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Medeniyet Okulu Projesi" kapsamında Seydişehir Merkez İlkokulunda ?Faydalı Olma Değeri? temalı tiyatro sergilendi.

Seydişehir  Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları ile hazırlanan, "Faydalı Olma Değeri " konulu Seydişehir’de yaşamış Hacı Memiş Efendi Hz.leri ile  Mimar Sinan ve  Dedekorkut ‘un hayatından kesitler sınıf tiyatrosu ile öğrencilere  anlatıldı. Merekz ilkokulu sınıfında Medeniyet Okulları tiyatro ekibi tarafından Hacı Memiş Efendi ve Dedekorkut’un yaşamında kesitlerin sahnelendiği sınıf tiyatrosunda  Seydişehir Belediyesi’nin hazırlatmış olduğu Memiş Efendinin hayatını anlatan kitapçık tüm öğrencilere dağıtıldı. Seydişehir genelinde 51 okulda yaklaşık İki bin öğrenciye sahnelenen tiyatroya Konya Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürü Ömer Bardakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Seydişehir Kültür Sosyal İşler Müdürü  Aziz Karakuş katılarak öğrencilerle sohbet etti.                      
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Medeniyet Okulu Projesi" kapsamında Seydişehir Merkez İlkokulunda ?Faydalı Olma Değeri? temalı tiyatro sergilendi.

Seydişehir  Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları ile hazırlanan, "Faydalı Olma Değeri " konulu Seydişehir’de yaşamış Hacı Memiş Efendi Hz.leri ile  Mimar Sinan ve  Dedekorkut ‘un hayatından kesitler sınıf tiyatrosu ile öğrencilere  anlatıldı.

Merekz ilkokulu sınıfında Medeniyet Okulları tiyatro ekibi tarafından Hacı Memiş Efendi ve Dedekorkut’un yaşamında kesitlerin sahnelendiği sınıf tiyatrosunda  Seydişehir Belediyesi’nin hazırlatmış olduğu Memiş Efendinin hayatını anlatan kitapçık tüm öğrencilere dağıtıldı.

Seydişehir genelinde 51 okulda yaklaşık İki bin öğrenciye sahnelenen tiyatroya Konya Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürü Ömer Bardakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Seydişehir Kültür Sosyal İşler Müdürü  Aziz Karakuş katılarak öğrencilerle sohbet etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.