Fen Lisesi ve Güneş kursu öğrencisi Emine HARMANCI YKS Seydişehir Sayısal 1’si ve Türkiye 1193’sü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2020 - 12:41, Güncelleme: 01.08.2020 - 12:41
 

Fen Lisesi ve Güneş kursu öğrencisi Emine HARMANCI YKS Seydişehir Sayısal 1’si ve Türkiye 1193’sü

    Bu yıl ilçemizin YKS ’de sayısal birincisi Emine HARMANCI oldu.

    Emine HARMANCI ‘’Bu yıl pandemi süreci dolayısıyla YKS’ye giren öğrenciler için zor bir yıl olduğunu, 15 Marttan sonra yüz yüze eğitim alamadıklarını fakat bu süreçte okulumun ve iki yıldır devem ettiğim Güneş Özel Öğretim Kursunun bilgi ve motivasyon olarak kendisine çok büyük destek verdiklerini söyleyerek, aslında bu güçlükler başarının değerini artıran süslerdir, bu zor süreci başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum’’ dedi. ‘’Arzu varsa başarı da vardır. Çalışmak ve başaracağımıza inanmak gerekir ‘’diye ekledi.     Bende ve başarımda emeği geçen başta aileme, ilköğretim ve lisedeki okul yöneticilerim ve değerli öğretmenlerime, ilçemizin Eğitim Güneş’i GÜNEŞ ÖZEL ÖĞRETİM Kursu’nun değerli yönetici ve öğretmenlerine, benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan tüm arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi sunarım dedi.  
    Bu yıl ilçemizin YKS ’de sayısal birincisi Emine HARMANCI oldu.

 

  Emine HARMANCI ‘’Bu yıl pandemi süreci dolayısıyla YKS’ye giren öğrenciler için zor bir yıl olduğunu, 15 Marttan sonra yüz yüze eğitim alamadıklarını fakat bu süreçte okulumun ve iki yıldır devem ettiğim Güneş Özel Öğretim Kursunun bilgi ve motivasyon olarak kendisine çok büyük destek verdiklerini söyleyerek, aslında bu güçlükler başarının değerini artıran süslerdir, bu zor süreci başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum’’ dedi. ‘’Arzu varsa başarı da vardır. Çalışmak ve başaracağımıza inanmak gerekir ‘’diye ekledi.

    Bende ve başarımda emeği geçen başta aileme, ilköğretim ve lisedeki okul yöneticilerim ve değerli öğretmenlerime, ilçemizin Eğitim Güneş’i GÜNEŞ ÖZEL ÖĞRETİM Kursu’nun değerli yönetici ve öğretmenlerine, benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan tüm arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi sunarım dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.