FEN LİSESİNDE VEDA YEMEĞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2014 - 06:10, Güncelleme: 26.06.2014 - 06:10
 

FEN LİSESİNDE VEDA YEMEĞİ

Seydişehir Fen Lisesi Müdürü Fatih Küçük?ün İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmesi münasebetiyle fen lisesi öğretmen ve personeli bir veda yemeği düzenledi.

Seydişehir Fen Lisesi Müdürü Fatih Küçük’ün İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmesi münasebetiyle fen lisesi öğretmen ve personeli bir veda yemeği düzenledi. Düzenlenen veda yemeğinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, Seydişehir’in ve Konya’nın en gözde okullarından biri olan Seydişehir Fen Lisesinde müdürlük yapmanın gururunu taşıdığını, bu okulda görev yapan öğretmenlerle başarılı bir üç yıllık dönem geçirdiğini ve önümüzdeki yıl üniversite sınavında da bu çalışmaların neticelerinin alınarak tüm Seydişehir halkına armağan etmek istediklerini söyledi. Daha sonra söz alan okulun kimya öğretmeni Ahmet Güven “İlçe Milli Eğitim Müdürü olan okul müdürümüz Fatih Küçük’ü kutlarız. okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Aynı hizmet ve başarıların bundan böyle sadece Fen Lisesi değil tüm Seydişehir için olacağını, bundan da ayrıca mutlu olduğunu” belirterek sözlerini tamamladı. Program hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.  
Seydişehir Fen Lisesi Müdürü Fatih Küçük?ün İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmesi münasebetiyle fen lisesi öğretmen ve personeli bir veda yemeği düzenledi.

Seydişehir Fen Lisesi Müdürü Fatih Küçük’ün İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmesi münasebetiyle fen lisesi öğretmen ve personeli bir veda yemeği düzenledi.

Düzenlenen veda yemeğinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, Seydişehir’in ve Konya’nın en gözde okullarından biri olan Seydişehir Fen Lisesinde müdürlük yapmanın gururunu taşıdığını, bu okulda görev yapan öğretmenlerle başarılı bir üç yıllık dönem geçirdiğini ve önümüzdeki yıl üniversite sınavında da bu çalışmaların neticelerinin alınarak tüm Seydişehir halkına armağan etmek istediklerini söyledi.

Daha sonra söz alan okulun kimya öğretmeni Ahmet Güven “İlçe Milli Eğitim Müdürü olan okul müdürümüz Fatih Küçük’ü kutlarız. okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Aynı hizmet ve başarıların bundan böyle sadece Fen Lisesi değil tüm Seydişehir için olacağını, bundan da ayrıca mutlu olduğunu” belirterek sözlerini tamamladı.

Program hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.