FENER ALAYI GÖRKEMLİ GEÇTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2019 - 09:26, Güncelleme: 18.03.2019 - 09:26
 

FENER ALAYI GÖRKEMLİ GEÇTİ

18 Mart Çanakkale zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısı ile CHP ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu fener alayı yürüyüşüne çok sayıda kişi eşlik etti.

CHP İl Başkanı Bektaş Koyuncu, İlçe Başkanı Orhan Özel, Belediye Başkan adayı Mehmet Katlav, Gazi ve binlerce partilinin katıldığı Çanakkale türküleri İzmir Marşı ve kahramanlık türküleri eşliğinde gerçekleşen Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma programı renkli görüntülere sahne oldu. Akşam saat 20.30’da Atatürk Caddesi Merkez İlkokulu karşısında başlayan meşaleli yürüyüş, din görevlisinin okuduğu dualarla devam etti. Uzun bir kortej eşliğinde başlayan fener alayı, ellerinde Türk bayrakları ile katılan binlerce insanın “Mustafa Kemal’in askerleriyiz, Şehitler ölmez” sloganlarının yanında Çanakkale türküsü ve İzmir Marşı eşliğinde Atatürk Caddesi, Milli egemenlik Caddesi ve Seyit Harun bulvarından hükümet konağı önündeki Atatürk anıtının önünde sona erdi. Ak Parti, Saadet Partisi, Bağımsız aday Abdülkadir Çat’ın seçim koordinasyon bürolarının önünden geçen Fener Alayı korteji adaylar ve partililer tarafından alkışlanarak desteklendi.  Balkonlara çıkan Seydişehirliler de alkışlarla destek verdi. Şehitleri Anma Programı ve Çanakkale Zaferi Fener Alayı bütün Seydişehirliler tarafından büyük destek aldı. Yürüyüşün ardından topluca andımız okunarak hep birlikte saygı duruşuna geçildi ve istiklal marşı okundu. Program sonunda ise CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav teşekkür konuşması gerçekleştirdi.  
18 Mart Çanakkale zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısı ile CHP ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu fener alayı yürüyüşüne çok sayıda kişi eşlik etti.

CHP İl Başkanı Bektaş Koyuncu, İlçe Başkanı Orhan Özel, Belediye Başkan adayı Mehmet Katlav, Gazi ve binlerce partilinin katıldığı Çanakkale türküleri İzmir Marşı ve kahramanlık türküleri eşliğinde gerçekleşen Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma programı renkli görüntülere sahne oldu.

Akşam saat 20.30’da Atatürk Caddesi Merkez İlkokulu karşısında başlayan meşaleli yürüyüş, din görevlisinin okuduğu dualarla devam etti. Uzun bir kortej eşliğinde başlayan fener alayı, ellerinde Türk bayrakları ile katılan binlerce insanın “Mustafa Kemal’in askerleriyiz, Şehitler ölmez” sloganlarının yanında Çanakkale türküsü ve İzmir Marşı eşliğinde Atatürk Caddesi, Milli egemenlik Caddesi ve Seyit Harun bulvarından hükümet konağı önündeki Atatürk anıtının önünde sona erdi.

Ak Parti, Saadet Partisi, Bağımsız aday Abdülkadir Çat’ın seçim koordinasyon bürolarının önünden geçen Fener Alayı korteji adaylar ve partililer tarafından alkışlanarak desteklendi.  Balkonlara çıkan Seydişehirliler de alkışlarla destek verdi.

Şehitleri Anma Programı ve Çanakkale Zaferi Fener Alayı bütün Seydişehirliler tarafından büyük destek aldı. Yürüyüşün ardından topluca andımız okunarak hep birlikte saygı duruşuna geçildi ve istiklal marşı okundu. Program sonunda ise CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.