FESTİVAL GÜNDÜZ DE RENKLİ GEÇİYOR…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2018 - 01:07, Güncelleme: 14.08.2018 - 01:07
 

FESTİVAL GÜNDÜZ DE RENKLİ GEÇİYOR…

Kalkınma şöleninde geceleri müzik ve eğlenceye doyan vatandaşlar, gündüzleri de festival alanını boş bırakmıyor.

  Festivale genelde aileleriyle gelen vatandaşlar, Kuğulu’da eğlence ve alışveriş fırsatını yakalarken, hem festival alanında hem de dağın eteklerinde ailecek oturarak hoş vakit geçiriyorlar. Şölende yöresel ürünlerden tutun, birçok ürünün sergilendiği stantlarda halkın ilgisinden esnaflarda memnun. Hem ticaret yapıp hem de hareketli bir gün geçiren esnaflar, objektifimize renkli görüntüler vererek memnuniyetlerini dile getiriyorlar. İşte kalkınma şöleninde objektifimize yansıyan kareler…  
Kalkınma şöleninde geceleri müzik ve eğlenceye doyan vatandaşlar, gündüzleri de festival alanını boş bırakmıyor.

 

Festivale genelde aileleriyle gelen vatandaşlar, Kuğulu’da eğlence ve alışveriş fırsatını yakalarken, hem festival alanında hem de dağın eteklerinde ailecek oturarak hoş vakit geçiriyorlar.

Şölende yöresel ürünlerden tutun, birçok ürünün sergilendiği stantlarda halkın ilgisinden esnaflarda memnun. Hem ticaret yapıp hem de hareketli bir gün geçiren esnaflar, objektifimize renkli görüntüler vererek memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

İşte kalkınma şöleninde objektifimize yansıyan kareler…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.