FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER İÇİN SEYYİD HARUN CAMİİ’NDE GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2018 - 01:37, Güncelleme: 15.05.2018 - 01:37
 

FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER İÇİN SEYYİD HARUN CAMİİ’NDE GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

İsrail’in yaptığı katliamda şehit olan Filistinliler için Seyyid Harun Veli Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı ve şehitler için hep birlikte dua edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nda talimatıyla Katil İsrail, Zalim Amerika tarafından katledilen Filistinli kardeşlerimiz için tüm camilerde olduğu gibi merkez camii Seyyid Harun Veli Camii’nde de öğle namazına müteakip kılınan gıyabi cenaze namazı kılındı. Kılınan namazla Seydişehir halkının da zulüm gören Filistinli kardeşlerinin yanında olduğu mesajı verildi ve onlara edilen dualarla şehitlerin ruhu şad edildi. Gıyabi cenaze namazından önce kısa bir konuşma yapan Camii müezzini Fatih Erdemir cemaate seslenerek: “Hepimizin bildiği gibi katil İsrail tarafından çok sayıda Filistinli kardeşimiz şehit oldu. Bu kılınan gıyabi cenaze namazı ile bu kardeşlerimize buradan destek olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi. Daha sonra Camii İmamı Süleyman Koyuncu’nun kıldırdığı gıyabi cenaze namazından sonra Filistinli kardeşlerimiz için yapılan duaya cemaatin gönülden amin deyişi dikkat çekti.
İsrail’in yaptığı katliamda şehit olan Filistinliler için Seyyid Harun Veli Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı ve şehitler için hep birlikte dua edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nda talimatıyla Katil İsrail, Zalim Amerika tarafından katledilen Filistinli kardeşlerimiz için tüm camilerde olduğu gibi merkez camii Seyyid Harun Veli Camii’nde de öğle namazına müteakip kılınan gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kılınan namazla Seydişehir halkının da zulüm gören Filistinli kardeşlerinin yanında olduğu mesajı verildi ve onlara edilen dualarla şehitlerin ruhu şad edildi.

Gıyabi cenaze namazından önce kısa bir konuşma yapan Camii müezzini Fatih Erdemir cemaate seslenerek: “Hepimizin bildiği gibi katil İsrail tarafından çok sayıda Filistinli kardeşimiz şehit oldu. Bu kılınan gıyabi cenaze namazı ile bu kardeşlerimize buradan destek olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.

Daha sonra Camii İmamı Süleyman Koyuncu’nun kıldırdığı gıyabi cenaze namazından sonra Filistinli kardeşlerimiz için yapılan duaya cemaatin gönülden amin deyişi dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.