Filistinliler için tek yürek olundu

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.10.2023 - 13:49, Güncelleme: 22.10.2023 - 13:49
 

Filistinliler için tek yürek olundu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde de sivil toplum örgütleri gece Saat 04.00’deFilistinli Kardeşlerimiz ve Kudüs için Seyit Harun Veli Camiinde Teheccüd ve Kunut Duası okuyarak Filistinli kardeşlerimize dua etkinliği düzenledi.

    Aynı zamanda Seydişehir İHH Kadın Kolları Hacı Seyit Ali Mahallesinde Filistinli sivil vatandaşlara insani yardım da bulunmak için kermes düzenledi. Yetkililer kermesin bu zulmün bitinceye kadar devam ettireceklerini belirttiler. Aynı zamanda pazartesi günü Seydişehir'de ki Sivil Toplum Kuruluşları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Kurum Müdürleri ve vatandaşlar, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarını Başkan Mehmet Tutal’ın kınama mesajı ile  protesto etmişti. Tügva Temsilcisi Abdulmutalip Demirel ‘ise hastaneye yapılan saldırı bardağı taşıran son damla oldu. Soykırım niteliğine ulaşan bu katliyamlar da binlerce Müslüman kardeşimiz şehit olmuştur. Seydişehir’imizden tek yürek olarak katil İsrail’i kınıyoruz mesajı geldi.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde de sivil toplum örgütleri gece Saat 04.00’deFilistinli Kardeşlerimiz ve Kudüs için Seyit Harun Veli Camiinde Teheccüd ve Kunut Duası okuyarak Filistinli kardeşlerimize dua etkinliği düzenledi.

 

 

Aynı zamanda Seydişehir İHH Kadın Kolları Hacı Seyit Ali Mahallesinde Filistinli sivil vatandaşlara insani yardım da bulunmak için kermes düzenledi. Yetkililer kermesin bu zulmün bitinceye kadar devam ettireceklerini belirttiler.

Aynı zamanda pazartesi günü Seydişehir'de ki Sivil Toplum Kuruluşları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Kurum Müdürleri ve vatandaşlar, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarını Başkan Mehmet Tutal’ın kınama mesajı ile  protesto etmişti.

Tügva Temsilcisi Abdulmutalip Demirel ‘ise hastaneye yapılan saldırı bardağı taşıran son damla oldu. Soykırım niteliğine ulaşan bu katliyamlar da binlerce Müslüman kardeşimiz şehit olmuştur. Seydişehir’imizden tek yürek olarak katil İsrail’i kınıyoruz mesajı geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.