FİLİSTİNLİLERDEN KAR YAĞIŞI HAYRETİ ?SUBHANALLAH?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2013 - 01:45, Güncelleme: 20.02.2013 - 01:45
 

FİLİSTİNLİLERDEN KAR YAĞIŞI HAYRETİ ?SUBHANALLAH?

Gazze?den Seydişehir?e gelen Filistinli Misafirler ilk kez yağan karla karşılaşınca hayret ve heyecanlarını ?Sübhanallah? diyerek dile getirdiler.

Gazze’den Seydişehir’e gelen Filistinli Misafirler ilk kez yağan karla karşılaşınca hayret ve heyecanlarını ’Sübhanallah’ diyerek dile getirdiler. Seydişehir Umut Gençliği ve Gönülbağı Derneğinin hazırlamış olduğu “Şehitleri Anma” programı için Filistin’den Seydişehir’e gelen Filistin İslami Cihad Hareketi’ne mensup önemli şahsiyetlerden Gazze Emiri Muhammet El Hindi, Gençlik Sorumlusu İbrahim Alhasayna, Filistin Evleri Sorumlusu Nahed.Hegazy Tınaztepe Dağları Mevkiinde Zirve Dinlenme Tesislerinde yemek için bulunurken dışarıda kar yağmaya başlayınca hayretlerini gizleyemediler. Resteurant dışına çıkarak kar altında bir süre kalan Filistinli misafirler, Seydişehir’e konuşmacı olarak gelen Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak ve Gönülbağı Derneği yöneticileri ile birlikte kar altında fotoğraf çektirdiler.   Filistinli misafirlerin ilk kez kar görmesi ve kar yağışına tanıklık etmesi kendilerini hayretler içerisinde   bıraktı.  “Cenabı Hakkın mahlukatı ve eserleri karşısında duyulan hayret ve şaşma” manasını içeren ‘Subhanallah’ diyerek sevinçlerini ifade ettiler.
Gazze?den Seydişehir?e gelen Filistinli Misafirler ilk kez yağan karla karşılaşınca hayret ve heyecanlarını ?Sübhanallah? diyerek dile getirdiler.

Gazze’den Seydişehir’e gelen Filistinli Misafirler ilk kez yağan karla karşılaşınca hayret ve heyecanlarını ’Sübhanallah’ diyerek dile getirdiler.

Seydişehir Umut Gençliği ve Gönülbağı Derneğinin hazırlamış olduğu “Şehitleri Anma” programı için Filistin’den Seydişehir’e gelen Filistin İslami Cihad Hareketi’ne mensup önemli şahsiyetlerden Gazze Emiri Muhammet El Hindi, Gençlik Sorumlusu İbrahim Alhasayna, Filistin Evleri Sorumlusu Nahed.Hegazy Tınaztepe Dağları Mevkiinde Zirve Dinlenme Tesislerinde yemek için bulunurken dışarıda kar yağmaya başlayınca hayretlerini gizleyemediler.

Resteurant dışına çıkarak kar altında bir süre kalan Filistinli misafirler, Seydişehir’e konuşmacı olarak gelen Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak ve Gönülbağı Derneği yöneticileri ile birlikte kar altında fotoğraf çektirdiler.

 

Filistinli misafirlerin ilk kez kar görmesi ve kar yağışına tanıklık etmesi kendilerini hayretler içerisinde   bıraktı.  “Cenabı Hakkın mahlukatı ve eserleri karşısında duyulan hayret ve şaşma” manasını içeren ‘Subhanallah’ diyerek sevinçlerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.