FİNAL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET KIYAFETLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2016 - 02:59, Güncelleme: 08.06.2016 - 02:59
 

FİNAL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET KIYAFETLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Final Anaokulu mezuniyet töreni ve yılsonu sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Okul bahçesinde düzenlenen sergi ve törene veli ve davetlilerin yanı sıra Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar ve ilçe Müftüsü Kemal Demirel katıldı. Anaokulu öğrencilerinin mezuniyet kıyafeti ve ellerinde ki Türk bayrakları ile sergiledikleri görüntüler ve hep birlikte keplerini atmaları büyük ilgi gördü. Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar ve Müftü Kemal Demirel’in elinden diplomalarını alan minik öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okundu. Okul bahçesinde mezuniyet töreninden sonra öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları el işi ve resimlerden oluşan serginin açılışı yapıldı. Program davetlilerin yılsonu sergiyi gezmesi ile sona erdi.
Final Anaokulu mezuniyet töreni ve yılsonu sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Okul bahçesinde düzenlenen sergi ve törene veli ve davetlilerin yanı sıra Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar ve ilçe Müftüsü Kemal Demirel katıldı.

Anaokulu öğrencilerinin mezuniyet kıyafeti ve ellerinde ki Türk bayrakları ile sergiledikleri görüntüler ve hep birlikte keplerini atmaları büyük ilgi gördü.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar ve Müftü Kemal Demirel’in elinden diplomalarını alan minik öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okundu.

Okul bahçesinde mezuniyet töreninden sonra öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları el işi ve resimlerden oluşan serginin açılışı yapıldı.

Program davetlilerin yılsonu sergiyi gezmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.