FİNAL DERSHANESİNDEN DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2015 - 06:34, Güncelleme: 30.05.2015 - 06:34
 

FİNAL DERSHANESİNDEN DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

23 Mayıs tarihinde yapılan Final Okulları Bursluluk Sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

İlçemizde faaliyetini sürdürmekte olan Final Dergisi Dershanesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Final Okulları olarak ilçemize hizmet etmeye devam edecek. Ödül Töreninde konuşan Final Okulları Müdürü İsmail Saylam;” Amacımız milli ve manevi değerlere bağlı , çevresine karşı duyarlı, sosyal ve kültürel alanda kendini geliştirmeye açık bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, çocuklarımızın kaliteli bir yüksek öğrenim hayatına geçiş için ilk adım olan iyi bir lise kazanmaları gerektiğinin bilincindeyiz. İşte tam burada başarılarınıza ortak olmak ve mutluluğunuzu paylaşmak için, oluşturduğumuz dinamik, meslek heyecanı  olan ve donanımlı bir öğretmen kadrosu ile çocuklarımızın iyi bir lise kazanmalarını sağlayacağız. Bursluluk sınavında başarılı olan tüm öğrencilerimizi ve üzerinde emeği olan ailelerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim.”dedi.
23 Mayıs tarihinde yapılan Final Okulları Bursluluk Sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

İlçemizde faaliyetini sürdürmekte olan Final Dergisi Dershanesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Final Okulları olarak ilçemize hizmet etmeye devam edecek.

Ödül Töreninde konuşan Final Okulları Müdürü İsmail Saylam;” Amacımız milli ve manevi değerlere bağlı , çevresine karşı duyarlı, sosyal ve kültürel alanda kendini geliştirmeye açık bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, çocuklarımızın kaliteli bir yüksek öğrenim hayatına geçiş için ilk adım olan iyi bir lise kazanmaları gerektiğinin bilincindeyiz. İşte tam burada başarılarınıza ortak olmak ve mutluluğunuzu paylaşmak için, oluşturduğumuz dinamik, meslek heyecanı  olan ve donanımlı bir öğretmen kadrosu ile çocuklarımızın iyi bir lise kazanmalarını sağlayacağız. Bursluluk sınavında başarılı olan tüm öğrencilerimizi ve üzerinde emeği olan ailelerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.