FİNAL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KAYMAKAM?A ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2015 - 04:43, Güncelleme: 25.11.2015 - 04:43
 

FİNAL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KAYMAKAM?A ZİYARET

Final Ortaokulu öğrenci ve sınıf temsilcileri okul Müdürü İsmail Saylam ve öğretmenlerle birlikte İlçemiz Kaymakamı Sayın Regaip Ahmet Özyiğit?i ziyaret ettiler.

Bu konu da Sayın İsmail Saylam; “Öğrencilerimizin öğretimleri yanında eğitimleri de bizim için önemlidir. Değerler eğitimi çerçevesinde başlattığımız çalışmalarımızın bir parçası olarak öğrencilerimizle İlçemiz Kaymakamı Sayın Regaip Ahmet Özyiğit’i ziyaret ettik. Amacımız yavrularımıza büyüğünü, küçüğünü öğreterek, saygı, sevgi çerçevesinde onları hayata hazırlamaktır. Final Eğitim Kurumlarının temel hedefi yavrularımızın hem sınavda,  hem hayatta başarılarını sağlamaktır.” Dedi. İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi.
Final Ortaokulu öğrenci ve sınıf temsilcileri okul Müdürü İsmail Saylam ve öğretmenlerle birlikte İlçemiz Kaymakamı Sayın Regaip Ahmet Özyiğit?i ziyaret ettiler.

Bu konu da Sayın İsmail Saylam; “Öğrencilerimizin öğretimleri yanında eğitimleri de bizim için önemlidir. Değerler eğitimi çerçevesinde başlattığımız çalışmalarımızın bir parçası olarak öğrencilerimizle İlçemiz Kaymakamı Sayın Regaip Ahmet Özyiğit’i ziyaret ettik. Amacımız yavrularımıza büyüğünü, küçüğünü öğreterek, saygı, sevgi çerçevesinde onları hayata hazırlamaktır. Final Eğitim Kurumlarının temel hedefi yavrularımızın hem sınavda,  hem hayatta başarılarını sağlamaktır.” Dedi.

İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.