FİNAL?E İLGİ BÜYÜK OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2016 - 04:43, Güncelleme: 08.03.2016 - 04:43
 

FİNAL?E İLGİ BÜYÜK OLDU

Seydişehir Final Ortaokulu 4.5.6.7. Sınıf öğrencilerine ?Bursluluk Sınavı? yaptı.

Merkez İlkokulu ve Final Ortaokulunda yapılan sınava ilgi büyük oldu. Okul Müdürü İsmail Saylam; “ Seydişehirlilerin bu büyük teveccühlerine layık olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizi akademik olarak en üst düzeye ulaştırmak hedeflerimizin yanında vatanını milletini seven, inancımıza ve değerlerimize saygılı bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz. Derslerinde başarılı, büyüğünü küçüğünü bilen öğrenciler yetiştirebilmek için Seydişehir’imizin diğer kurumlarında görev yapan alanında uzman akademisyen ve öğretmenlerimizden yararlanıyoruz. “Değerler Eğitimi” çalışmaları yaparak hem milli manevi değerlerimizi öğretmeye çalışıyoruz hem de İlçemizdeki değerleri tanıtıyoruz.  Bu gayretlerimiz de tüm velilerimizi memnun etmektedir. Ayrıca öğrencilerimizdeki değişimini de açık ve net bir şekilde gözlemlemekteyiz. Final ortaokulu her alanda büyük başarılara imza atacaktır.” dedi.  
Seydişehir Final Ortaokulu 4.5.6.7. Sınıf öğrencilerine ?Bursluluk Sınavı? yaptı.

Merkez İlkokulu ve Final Ortaokulunda yapılan sınava ilgi büyük oldu.

Okul Müdürü İsmail Saylam; “ Seydişehirlilerin bu büyük teveccühlerine layık olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizi akademik olarak en üst düzeye ulaştırmak hedeflerimizin yanında vatanını milletini seven, inancımıza ve değerlerimize saygılı bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz. Derslerinde başarılı, büyüğünü küçüğünü bilen öğrenciler yetiştirebilmek için Seydişehir’imizin diğer kurumlarında görev yapan alanında uzman akademisyen ve öğretmenlerimizden yararlanıyoruz. “Değerler Eğitimi” çalışmaları yaparak hem milli manevi değerlerimizi öğretmeye çalışıyoruz hem de İlçemizdeki değerleri tanıtıyoruz.  Bu gayretlerimiz de tüm velilerimizi memnun etmektedir. Ayrıca öğrencilerimizdeki değişimini de açık ve net bir şekilde gözlemlemekteyiz. Final ortaokulu her alanda büyük başarılara imza atacaktır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.